Winterse magie bij Disney on Ice!

Ik ben zo enthousiast: op 15 december mogen wij met het hele gezin naar Disney on Ice in Rotterdam Ahoy. De kinderen hebben nu al superveel zin in dit spektakel van Winterse Magie. Ik vind het ook echt een leuk uitje zo in december. We zijn dan allemaal in de winterse sfeer, wie weet kunnen we dit jaar ook zelf schaatsen? Dikke jassen aan, mutsen op en genieten van al het moois dat we die avond gaan zien.

Winterse magie bij Disney on Ice!

Wat kun je verwachten bij Disney on Ice? De naam van deze show is Betoverende Werelden. Vier favoriete Disney verhalen worden uitgebeeld op het ijs. Zo zijn daar de koninklijke zusjes Anna en Elsa uit Disney’s Frozen, de Academy Award ® winnende en meest succesvolle animatiefilm allertijden, nemen het publiek mee naar het fantastische winter wonderland van Arendelle. Anna, een meisje met een buitengewoon groot hart, begint een epische reis met de hilarische sneeuwman Olaf en de ruige bergbewoner Kristoff om haar zus Elsa te vinden die met haar ijzige krachten het koninkrijk van Arendelle in een eeuwige winter heeft gevangen. Ook de levensgrote figuren van Disney Pixar’s Cars komen op het ijs, De Kleine Zeemeermin, Mini en Mickey Mouse, Donald Duck en nog veel meer Disney figuren! Voor meer informatie en ticketverkoop over deze spetterende wintershow Disney on Ice Betoverende Werelden kun je kijken op Disneyonice.nl.

Winactie

En wat nu echt superleuk is: ik mag een gezin bestaande uit 4 personen blij maken met 4 kaarten voor deze magische wintershow van Disney on Ice! Je gaat dan, net als ik, op 15 december 2017 deze show zien. Beleef de magie en de muziek van de tijdloze werelden van Cars, de Kleine Zeemeermin, Toy Story en Frozen! Maak kans op 4 Zilveren tickets voor Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden op vrijdag 15 december 2017 om 19.00 uur in Rotterdam Ahoy. Doe jij mee? Laat dan hieronder je naam en adresgegevens achter en vertel ons waarom jij die kaarten zou moeten winnen. Op 31 oktober maken wij de winnaars bekend en ontvang je van ons digitaal je tickets.

  Winactie formulier

  Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
  Naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (verplicht)

  Naam van de actie (verplicht)


  Jouw antwoord (verplicht)

  Hoe heb je ons gevonden?

  Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties ontvangen? (maximaal 2x per maand)

  JaNeeIk ontvang hem al

  Ik ga akkoord met de voorwaarden (verplicht).
  Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (verplicht).

  Vorig artikelVrienden ontvolgen op social media: done of not done?
  Volgend artikelZo hou je stapeltjes uit het zicht
  Judith van Wijk
  Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in