Silly U, een leuk trendy Deens merk

sillMet een kleuter, een peuter en een derde op komst staat er in ons huis een interne verhuizing op de agenda. Iedereen krijgt een nieuwe kamer. Voor de oudste heb ik inspiratie opgedaan (en met jullie gedeeld) voor een ridderkamer. De kleine prinses krijgt een echte meidenkamer met een “grote-meiden-bed” en zij vindt het dan ook verre van erg om de babykamer te moeten verlaten.

Voor leuke accessoires stuitte ik op een (vrij) nieuw merk in Nederland. Het trendy Deense merk Silly U is een modern pareltje onder de woonmerken. De ontwerpster Helene Hjorth is het gezicht achter Silly U en zelf mama van vier kinderen. De stijlvolle ontwerpen die zij maakt voor het unieke speelgoed en accessoires voor de kinderkamer zijn voorzien van prachtige kleuren en grappige figuren.

silly u opbergbak

Alle artikelen van Silly U zijn bovendien gemaakt van 100% natuurlijke producten en voldoen aan (of overtreffen zelfs) de Europese veiligheidsnormen. In Nederland verkrijgbaar via Grasonderjevoeten!

waskussenhoes silly u

Vorig artikelWil jij een Busha legging voor baby’s testen?
Volgend artikelZò maak je snel een spetterend Sinterklaasontbijt
Bianca Overboom
Bianca Overboom van Overboomtekstenzo heeft Journalistiek – Geschreven Pers gestudeerd en deze kennis later aangevuld met de opleiding TOP-heao communicatie. Opdrachten volgden bij regionale dag- en weekbladen en al vrij snel kreeg ik de mogelijkheid voor een wekelijkse column bij een landelijk bekend tijdschrift. Na functies in het bedrijfsleven als communicatieadviseur en contentmanager, ben ik terechtgekomen bij een communicatiebureau waar ik diverse content regelde voor verschillende doelgroepen, media en opdrachtgevers. Van multinationals tot eenpitters. Van artikel, persbericht en brochure tot relatiemagazine, corporate story, complete webcontent en sociale media. En toen… lonkte het avontuur van de freelancemarkt. Bianca schrijft voor Hip & Hot artikelen over oa wonen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in