Zazou

jurkje-tea-roze-bloemEr is de hele maand mei een superkorting bij Zazou, dé website voor hippe & originele baby- en kinderkleding! Ze verkopen er bijvoorbeeld het Amerikaanse merk Glugbaby en het Australische Monstarkids. Beide van ontwerpsters met gevoel voor smaak. Ze houden van eenvoud en de natuur, dat zie je terug in de designs. Zoals bijvoorbeeld een superleuk jongens-shirt met voorop een schildpad. Het leuke ervan is, dat het een beetje in aboriginal-stijl is geprint. Dat maakt het net een beetje anders dan anders. Monstarkids verkoopt shirts met leuke applicaties van vogels, babushka’s, vliegtuigjes en nog veel meer.monstarkids-vliegtuig

Hip & Hot heeft natuurlijk weer een leuke actie! Je kunt namelijk tot 9 juni 2009 een t-shirt naar keuze winnen van het merk Tea Collection of Monstarkids. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is op de website van Zzaou te kijken welke 3 merken uit Australië komen. Stuur je antwoord via dit formulier en wie weet mag jij straks wel zo’n hip zomershirt uitkiezen!

tea-jurkje

Vorig artikelJoseph Joseph
Volgend artikelPetit Bazaar
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in