Hangstoelen voor binnen en buiten

hangstoel kindIn de categorie “die wil ik, die wil ik, die wil ik!” vond ik vandaag weer iets: de hangstoel. Dat is eigenlijk net zoiets als een hangmat, maar dan een stoel. Grote voordeel vind ik dat je meer rechtop zit. In een hangmat word ik vaak misselijk.

Tof in de tuin

Ik ben me aan het oriënteren voor leuke dingen in de tuin als we straks in ons nieuwe huis wonen. We hebben daar een tuin van ongeveer 13 bij 6 meter en dat moet natuurlijk helemaal tof worden. Fijne zitplekjes, lekker veel groen, bloemen, een mooie terrasbank, een lange eettafel en allerlei praktische oplossingen voor rondslingerend speelgoed. Sterre leest tegenwoordig graag een boek, en heeft soms behoefte aan privacy. Geen broer of zusjes die op haar klimmen. Zo’n hangstoel lijkt mij voor haar een superfijn plekje, en ik vind het er tof uit zien.

Ideaal voor kleine tuinen

De hangstoel is ideaal voor kleine tuinen of balkons. Hij heeft namelijk maar 1 ophangpunt. Je hangt ‘m aan een boom of met een pin aan het balkon boven je. Je kunt ook nog kiezen tussen een kleine voor 1 persoon of een wat grotere voor 2 personen. Ik ga lekker voor de eenpersoons. Als ik lekker met een glas wijn en een boek zit, hoef ik geen mensen op mijn lip. Sterre wil ook juist graag rustig lezen, dus die keuze is snel gemaakt.

Hangstoelen-luilak

Ook voor binnen

De hangstoel hoef je overigens niet alleen voor buiten aanschaffen, binnen kan hij ook prima. Door het handige ophangsysteem kun je zelfs je buitenstoel in de winter lekker binnen hangen als fijne wegkruipplek bij koud weer. Schepenvelletje erin, theetje erbij en schommelen maar!

Waar koop je de hangstoel?

Je koopt de hangstoel bij Luilak eenvoudig online. Ze kunnen je trouwens goed adviseren als je twijfelt welke je het beste kunt nemen. En ook niet verkeerd: voor elke verkochte hangstoel gaat er €1,00 naar Kindertehuis La Vechina in Colombia!

kraaienest joki

Vorig artikelMet deze toffe producten kom je de zomer wel door
Volgend artikelHet hippe tasje dat je altijd bij je hebt
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in