Vier sinterklaasavond met een sinterklaasspel

Sint spelHet is vandaag 25 november. Nog maar 10 dagen en we vieren Sinterklaasavond. Lekker met warme chocolademelk, gevuld speculaas en pepernoten. En oh ja, die zak cadeautjes natuurlijk!

Sommige kinderen vinden dat zò spannend, dat ze het liefst de cadeautjes in 1 x openrukken. Ze hebben geen geduld om netjes op elkaar te wachten. Gelukkig is daar een oplossing voor, het Surprisespel! Ik schreef er vorig jaar al over.

Vier jij Sinterklaas met vrienden en heb je wel zin in een avondje hilariteit? Dan moet je op zeker het speciaal voor Hip & Hot ontworpen (door Nelleke Wouters) Sinterklaasspel downloaden en uitprinten. Deze kaartjes knip je uit, je doet ze in een luciferdoosjes (zodat je ze kunt bewaren voor volgend jaar) en je legt ze op tafel. Door met de dobbelsteen te gooien, mag je steeds een cadeautje pakken of moet je een opdracht doen. Download het spel  èn de gebruiksaanwijzing hieronder. Veel speelplezier!

PS de spelregels vind je hier.

sinterklaas surprise spel

 

Vorig artikelDe S van…
Volgend artikelZo voorkom je dat het beeldscherm van je smartphone breekt
Judith van Wijk
Vrouw, 41, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

5 REACTIES

 1. Haha, de vorige vraag wilde ik ook stellen. Hoeveel cadeutjes? En in elk geval een eetbaar cadeutje erbij denk ik? Gezien 1 van de opdrachten….
  Het ziet er zo leuk uit!!! Ben benieuwd!

 2. Goedendag,
  Helaas krijg ik de spelregels niet gedownload. Zouden die gemaild kunnen worden?
  Met vriendelijke groet,
  Lilian Pol

 3. Hallo,

  Het ziet er heel leuk/gezellig uit! Maar Hoeveel cadeautjes zijn er nodig voor ongeveer 8 personen?

 4. Hoe worden de cadeautjes verdeeld die na afloop nog op de tafel/stapel liggen? ik zoek een leuk/eerlijk idee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here