Zorg voor een hippe woning met deze tips

Zorg voor een hippe woning met deze tipJe huis is een plek waar veel tijd wordt doorgebracht. Daarom is het wel zo fijn als deze er mooi uitziet en een fijne sfeer brengt. Belangrijke manieren om dit te doen, is door je huis goed te decoreren. Met decoratie kun jij jouw huis precies inrichten zoals jij dat mooi vindt. Jouw huis krijgt met de juiste kleuren, meubilair en decoratie een persoonlijk tintje. Ben jij net verhuisd en kan jouw woning nog wel wat gezelligheid gebruiken? Lees dan snel verder, want met deze tips zorg jij voor een huiselijke en hippe woning. Van decoratie voor in huis tot aan nieuwe kozijnen van https://dhk.nl/, het komt allemaal aan bod.

Een warm kleurenpalet

Een warm kleurenpalet laat jouw huis er direct sfeervol uitzien. De meeste mensen kiezen voor een veilige kleur, zoals wit of grijs, maar dit is een grote fout. Er wordt aangeraden om minimaal één accentkleur in huis te halen. Met name warme kleuren zijn erg mooi om in huis te hebben. Warme kleuren geven een ruimte namelijk een warme en gezellige sfeer. Door deze kleuren kun je makkelijk tot rust komen in je vrije tijd. Dus koop een potje verf en ga aan de slag met het verven van je muren. Met een beetje aandacht en kleur verander jij jouw woning binnen no time in een gezellige en hippe plek waar jij graag jouw tijd doorbrengt.

Mooie kozijnen en binnendeuren

Iets waar mensen niet snel aan denken bij de verbouwing van hun huis, zijn de binnendeuren en de kozijnen. Echter, deze dingen kunnen een huis of woning er direct heel anders uit laten zien. Vaak zijn de binnendeuren die standaard in een huis zitten erg simpel en niet per se mooi. Met nieuwe binnendeuren die naar jouw smaak zijn kun jij jouw woning er direct een stuk hipper en mooier uit laten zien. Bijvoorbeeld door een deur met glas. Deze deuren maken het mogelijk om er doorheen te kijken, waardoor een ruimte er groter en lichter uit kan gaan zien. Dit geldt ook voor de kozijnen. Met nieuwe kozijnen in een mooie kleur kun jij jouw woning er hip uit laten zien.

Nieuwe gordijnen of andere raamdecoratie

Gordijnen en andere raamdecoratie zijn ook echte eyecatchers voor in de woning. Ze houden pottenkijkers buiten en voorkomen dat het tijdens warme zomerdagen nóg warmer wordt, maar zorgen daarbij ook voor een mooie ruimte. Er zijn veel verschillende soorten raamdecoratie waar je uit kunt kiezen. Shutters en jaloezieën zijn de afgelopen jaren zeer populaire vormen van raamdecoratie geworden. Deze raamdecoratie is zeer stijlvol, waardoor het niet alleen functioneel handig is, maar ook erg mooi is voor in huis. Standaard vitrage en gordijnen zijn natuurlijk ook altijd erg handig om te hebben. Deze kun je dan weer makkelijker afstemmen op de kleuren van de rest van de woning. Met shutters en jaloezieën zit je al gauw vast aan een simpele witte kleur. Gordijnen kun je in alle kleuren krijgen, waardoor deze voor een mooi accent in de woning zorgen.

Vorig artikelCompote van mango en specerijen met mascarponecrème
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #416
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in