Zomerse schoenen die heerlijk lopen

De laatste paar weken kreeg ik vragen over mijn zomerse schoenen, waar ik ze vandaan had. Ik moet inderdaad toegeven dat ze ontzettend leuk zijn en bovendien heerlijk lopen. Het was nog best een zoektocht, online, voor ik de juiste sandalen voor deze zomer gevonden had, maar het is gelukkig gelukt.

Zomerse schoenen die heerlijk lopen

Deze zomer zie je weer veel espadrilles in allerlei soorten en maten. Dit is de sandaalversie ervan, ik kocht ze online bij Sacha. Het voordeel van espadrilles is, dat ze verkrijgbaar zijn in allerlei kleuren, ze niet zo duur zijn en je er zo in stapt. Lekker makkelijk voor onder een zomers jurkje of wanneer je naar het strand gaat en geen zin hebt in slippers.

zomerse schoenen die heerlijk zitten

Sandalen

Naast gewone espadrilles, wilde ik ook graag sandalen met een soortgelijke zool. Deze sandalen zitten namelijk heel lekker, het voetbed is zacht waardoor ik er lang op kan lopen. Ik koos voor de kleur zwart, zodat ze overal bij passen. Ik merk dat ik ze steeds aantrek, juist omdat ze zo ontzettend fijn zitten. Of ik nou naar mijn werk moet, naar een event, op reis ga of lekker ga picknicken in het park, deze schoenen gaan aan! Gelukkig is het de afgelopen steeds goed weer geweest, zodat het ook kon.

Online schoenen kopen

Ik vond het best spannend om ze online schoenen te bestellen, maar het heeft gelukkig goed uitgepakt. Ik moest wel bij de schoenmaker even een gaatje bij laten maken, want mijn enkels zijn vrij smal en dus waren ze net iets te wijd. Gelukkig ging dat eenvoudig en nu zitten ze perfect. Ik kan het iedereen aanraden om zijn zomerschoen online te kopen! Sacha heeft een groot assortiment damesschoenen en ze leveren snel. Hoop dat jullie iets hebben aan mijn tip voor het kopen van zomerse schoenen die heerlijk lopen!

Vorig artikelMarmeren telefoonhoesjes
Volgend artikelDie man in dat hippe trouwpak? Die is van mij!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in