De nieuwste horloge trends

Horloges zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit je garderobe. Hoewel ik zelf een Apple Watch draag, voor namelijk om mijn bewegingen te tracken, vind ik het toch fijn om soms een horloge te dragen matching bij mijn outfit. Tegenwoordig hoeft dat niet veel meer te kosten: je hebt horloges in allerlei soorten en maten. De nieuwste horloge trends van dit moment is vooral lekker opvallend, passend bij je outfit.

De nieuwste horloge trends

Het is natuurlijk zomer, en dan dragen we felle, zomerse kleuren. Op het strand is het ook handig om de tijd bij je te hebben. Een horloge mag dan best opvallen, en je kunt het natuurlijk ook bij je bikini laten passen. Naast een paar toffe armbanden bijvoorbeeld. Wees niet verrast als mensen je vragen hoe laat het is, want zo’n trendy horloge valt op en mensen zien meteen dat jij de tijd weet!

Waar kun je inspiratie opdoen?

Er zijn miljoenen horloges te koop, en het hangt natuurlijk van jouw smaak wat je wensen zijn. Inspiratie kun je opdoen via internet. Ik zit soms urenlang op online websites te kijken wat ik leuk vind. Wil ik een sportieve look, of ga ik toch voor een stijlvol horloge? Eenvoud siert, less is more, dat past toch wel bij mij. En ik wil graag verschillende kleurtjes horlogebandjes. Daarom is het voor mij ook belangrijk dat je gemakkelijk bandjes kan wisselen.

Merken

Elk merk heeft zo zijn eigen stijl, ik vind momenteel een armani horloge en diesel horloge erg leuk. Deze horloges hebben een vrij neutrale uitstraling, en ik houd van het roze en de rosé koper look die ze hebben. Als ik zo’n bandje draag, krijg ik daar ook altijd opmerkingen over. De rosé look is dus een echte trend momenteel.

 

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #185
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #186
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in