Dagboek van mijn dagverblijf

Hoe jammer het ook is, aan mijn zwangerschapsverlof is sinds een week of 4 een einde gekomen en dat betekent dat ik weer aan de slag ben. Het betekent tegelijkertijd ook, dat de kleine Yuren naar het kinderdagverblijf gaat. Dat heeft nogal wat voeten in de aarde, omdat ons mannetje een flesweigeraar blijkt en ik dus elke dag een keer moet gaan voeden. Verder lijkt hij het erg naar zijn zin te hebben en gaat het erg goed. Toen mijn dochter ging, had ik zelf een leuk schriftje gekocht voor de juffen, zodat zij bijzonderheden konden opschrijven. Handig, en ook leuk voor later. Maar nu heb ik iets anders. Iets wat eigenlijk nog veel makkelijker is! Ik kreeg namelijk van Sis & Sis (jawel, die van die handige plankalender) het “dagboek van mijn dagverblijf” opgestuurd. Dit handige schriftje, te koop in drievoud, is bedoeld als heen-en-weer schriftje naar het kinderdagverblijf. Ze kunnen er in opschrijven hoe veel en wanneer er gedronken is, hoe lang er geslapen is en welke bijzonderheden er zijn. Het is heel handig in het gebruik en leuk om te bewaren! Onze Yuren neemt het al mee en ook de juffen zijn er enthousiast over. Het is namelijk makkelijk invullen. Het boekje biedt ruimte voor 3 maanden en kost €5,95. Bovendien is het niet alleen handig voor naar het kinderdagverblijf, het is ook prima te gebruiken bij de gastouder of oppas aan huis!

Wil jij zo’n Dagboek van mijn dagverblijf uitproberen? Dat kan, want wij mogen er 10 weggeven! En we weten nu al dat je dan het volgende boekje vast zelf gaat bestellen, het is namelijk echt ideaal. Wat moet je er voor doen? Nou, wij willen graag weten hoeveel kinderen Elles en Sonja van Sis & Sis samen hebben. Dat geef je natuurlijk weer door via dit formulier. En wie weet… deze actie loopt tot 14 oktober 2010.

Vorig artikelWelkom lieve
Volgend artikelWoonbeurs Amsterdam
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in