Foto weekoverzicht Judith #427

fee kinderfeestje 2023Een drukke, maar ook leuke week. Met een etentje met vriendinnen en een etentje omdat de vader van Maik 80 is geworden. Gezellige avonden dus, maar de werkweek is pittig met alle drukte die momenteel speelt op mijn werk. Ik sla me er wel doorheen, maar ik ben blij dat ik komende week even een paar dagen kan bijkomen. 

Lees ook: Foto weekoverzicht Judith #426

Maandag

Het was een heftig dagje. Eerst had ik vergadering op mijn werk, wat verder niet zo heel spannend was trouwens. Daarna was er een soort mini-babyshower van een collega en een overleg en toen ging ik door naar een netwerkbijeenkomst waar ik een kleine presentatie hield over mindset. Rond 4 uur was ik thuis en toen ik boven zat te werken hoorde ik ineens dat Yuren thuis kwam en er iets gebeurd was op school. Vanwege privacy wil ik daar verder niet te veel over vertellen, maar ik was er wel van slag van. Kost veel energie als er dingen met je kinderen aan de hand zijn. Ook Lenthe zat niet lekker in haar vel en bij Fee was er ook iets gebeurd (maar op een ander niveau natuurlijk, omdat zij nog jong is). Zo waren we eigenlijk de hele avond druk met de kinderen (Sterre had toetsweek dus die moest ook haar verhalen kwijt). Daarnaast waren er ook van mijn werk nog dingen die ik wilde afmaken, zoals de nieuwsbrief, dus het werd een latertje. Gelukkig sliep ik heel goed deze nacht, moest echt even bijtanken van de week slecht slapen en de commotie van deze dag. AEG kwam ook nog langs. Onze wasmachine heeft al enkele maanden problemen met het doseren van het wasmiddel in het daarvoor bestemde automatische bakje. Ze zijn al 3 keer geweest om het op te lossen, maar het is nog niet gelukt. Vandaag stonden ze er weer, maar zonder onderdelen. Handig he? Volgende week dus weer een nieuwe poging. 

kids in de keuken kijkenaeg laat je niet in de steek of wel

Dinsdag

Ik werd uitgerust wakker en besloot meteen naar de sportschool te gaan. Gisteren was me dat niet gelukt door werk en de hectiek met de kinderen, dus ik wilde dat nu eerst doen. Om 10 uur zat ik bij een school voor een overleg met de directeur en Intern Begeleider. Rond de lunch was ik weer thuis en daarna ben ik aan de slag gegaan met een enorme bult aan mails en telefoontjes. Dat soort dingen blijven soms liggen, omdat ik regelmatig van afspraak naar afspraak ga. Gelukkig had ik deze dag wat ruimte tussendoor om mijn administratie bij te werken. ‘s Middags bracht ik de bestellingen weg, haalde de meisjes op van school en ging toen weer een online overleg in. Uiteindelijk was ik tot ver na 18.00 uur bezig met werk, steeds kwam er weer een nieuw telefoontje, lekker druk dus. Gelukkig aten we pasta, dat is snel klaar. Na het avondeten was ik zo moe dat ik met een boek in bed ben gekropen. 

pasta maar weer

Woensdag

De ochtend begon met een rondje hardlopen. Ik was wat gespannen, want Yuren zou vandaag een gesprek hebben op school over het gebeurde. Het hardlopen was een fijne afleiding, ik kon even mijn hoofd leegmaken en meteen de tijd doden. Het was overigens een pittig rondje, want er stond een forse wind die ik grotendeels tegen had. Gelukkig stond er maar 5 km op de planning. Daarna ging ik een online overleg in en vervolgens had ik nog een telefoongesprek. Ook belde mijn leidinggevende nog even om wat dingen te overleggen. Maarrr… vanaf een uur of 13.00 uur was mijn agenda verder redelijk leeg en had ik de tijd om eindelijk aan die lijst met mails te beginnen 🙂 Daar was ik de hele middag mee bezig, inclusief nog wat onverwachte telefoontjes. ‘s Avonds was ik gelukkig een keer niet doodmoe, dus besloot ik nog tot half 11 verder te werken aan een blog waar ik al bijna 8 maanden mee bezig ben 🙂 De blog over onze rondreis door Hongarije. In alle drukte en hectiek was het me nog steeds niet gelukt om deze af te ronden, maar de vakanties komen eraan en er zijn regelmatig mensen die erom vragen. Maar hij is af! Nu heb ik ook nog een blog die half af is over Boedapest, dus dat wordt mijn volgende project. 

Tokaj overnachten

Donderdag

De ochtend begon vroeg met een online MDO met een school die ik heb overgenomen van een collega. Daarna had ik nog wat andere werkdingen en rond 12 uur vond ik het mooi geweest en ging ik naar de sportschool om even te trainen voor ik de kinderen weer van school moest halen. ‘s Avonds ging ik met Sterre mee naar Rozey, waar zij werkt, want ik ging eten met Joyce en Nik die avond. De laatste keer dat we met z’n drietjes hadden gegeten was echt ruim een jaar geleden, schandalig. Het was gezellig en de tijd vloog voorbij. Maik kwam mij en Sterre halen. 

eten met joy en nik bij rozey

Vrijdag

De schoonmaakster kwam vandaag weer, maar gelukkig pas ‘s middags, zodat ik eerst nog naar de sportschool kon. Daarna heb ik nog wat zitten werken. Als je scholen overneemt van iemand die op vrijdag werkt dan gaat dat soms zo. Om 1 uur haalde ik Fee op en toen was ik er echt klaar mee. Ik heb mijn laptop uitgezet en ben gestopt met werken. Lenthe kwam zelf naar huis. Toen was het tijd om de bestellingen weg te brengen en te koken. Ik was op de een of andere manier heel moe van deze dag en lag zo te slapen ‘s avonds. Niet zo gezellig, wel heel erg nodig blijkbaar. Yuren was blij met zijn nieuwe boek: Vleugels van vuur deel 4. Die is net nieuw uit en hij heeft daar naar uitgekeken. De andere delen vond hij ook superleuk. 

vleugels van vuur 4

Zaterdag

Yuren hoefde niet naar de voetbal, maar ik ging wel zwemmen. Daarna was ik behoorlijk moe. Ik heb dan ook vooral op bed liggen lezen in een boek over je cyclus, wat ik had geleend van een collega. Ik weet nu dat ik sesamzaadjes in zonnebloempitten door de yoghurt moet gooien in de 2e helft van mijn cyclus, hopelijk helpt dat wat tegen de slapeloze nachten. En ik moet niet teveel afspraken maken in die twee weken. ‘s Middags vierde Fee haar kinderfeestje. We hadden unicorn taart en ze kreeg mooie cadeaus. Daarna ging Maik met de meisjes bowlen en ik opruimen. Maik bracht iedereen gelijk naar huis na het bowlen, omdat we ‘s avonds uit eten gingen met de familie. Helaas waren er 2 ouders niet thuis, dus dat was even lastig. Lenthe was bovendien ook nog op een kinderfeestje van een vriendinnetje. Beetje druk en hectisch dus, we waren dan ook een uur later dan we hadden gehoopt, maar ja. Het was wel heel gezellig en opa was heel erg jarig met vuurwerk op het dessert aan toe. 

opa wim 80

bowlen feestje f 2023

Zondag

De klok ging natuurlijk vooruit dus in plaats van half 7 werd ik om half 8 wakker. Ik wilde gaan hardlopen, maar het regende heel hard. Na een paar uur wachten besloot ik gewoon door de regen te gaan. De g
eplande 10 km werden er 6, maar dat was niet zo erg. Toen ik eenmaal liep was het wel prima te doen, maar op het laatst was ik doorweekt en kreeg ik het koud, ondanks het rennen. Snel onder de douche dus om warm te worden. De rest van de zondag was een beetje loom. Ik maakte stoofvlees en we deden spelletjes. Maik en ik legden de laatste hand aan ons nieuwe product voor de webwinkel: een reisplanner. Nog even geduld, want hij wordt nu gedrukt en dat duurt meestal een week of 2. Hij kan al besteld worden in pre-order, dan is ie wat goedkoper. Zodra hij in huis is gaat de prijs omhoog. Ik ben er blij mee en ga ‘m zelf ook gebruiken. Zo is het idee ook ontstaan: ik zit altijd allerlei tripjes uit te zoeken en altijd op losse kladblaadjes. Dit is veel handiger. Je kunt het dus gebruiken om dingen op uit te zoeken, maar je kunt er ook je definitieve reis op uitschrijven.

Oh, en nog een tip: de Natural Temptation thee is 2+1 bij Holland & Barret. Zijn altijd van die leuke theetjes om cadeau te doen, met teksten als Hug in a cup, Happy Easter, Happy Birthday, Thanks a lot, Lots of Love en Dreams come true enzo 🙂 Ook de vitamines zijn met 60% korting, dus mocht je nog vitamine D ofzo nodig hebben, sla je slag…

spelletje met feetje maart 2023keer op keer met lenthe

Vorig artikelMet deze mode kledingitems steelt iedere man de show
Volgend artikelPlan je vakantie met deze reisplanner
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in