Nog meer super schoencadeaus tussen de 5 en 10 euro

uitgelichte afb schoenkados deel 2De lijst schoencadeau-tips tussen de 5 en de 10 euro was te lang voor één artikel, dus vandaag gewoon nòg een keer 11 tips om inspiratie op te doen voor in de schoen! En wil je nog wat knutselen rondom Sinterklaas? Bekijk dan ook dit artikel met de 8 leukste gratis printables rondom Sint!

1. We tipten al eerder krijtjes, maar deze soja krijtjes uit Amerika zijn wel héél bijzonder. Lees de beschrijving maar eens, dan wil je ze gewoon hebben voor je kind. Ook heel geschikt voor kinderen die motorisch wat minder handig zijn! Te koop via Greenjump. Prijs: €8,95

soja krijtjes

2. Een Sint & Piet armband mag in deze tijd natuurlijk niet ontbreken. Je zoon of dochter zal er aan verknocht zijn en de komende drie weken steevast dragen. Gelukkepuk heeft ze in het assortiment. Prijs: €5,95.

armband sint en piet

3. Wil je je kinderen laten weten hoeveel je van ze houdt? Of je man verrassen door stiekem zijn schoen te zetten? Dan is dit houten tekstblok heel geschikt! Zoedt verkoopt ook nog andere leuke teksten. Prijs: €9,95

tekstblok

4. Mijn kinderen kunnen niet zonder dit fijne nachtlampje. Het konijntje doet hier al jaren trouwe dienst en zorgt ervoor dat mijn kinderen niet bang zijn in het donker. Geen wonder dus, dat Vlindertje Vrolijk ze in het assortiment opnam. Dit wordt de trouwste vriend van je kind! Prijs: €7,95.

nachtlampje

5. De stampmarker kende ik nog niet, maar het ziet er heel leuk uit. Knutseldingen zijn sowieso altijd goed in deze tijd van het jaar. Bovendien is het goed voor de motoriek om deze creaties te maken. Er is een jongens en een meisjes versie en Speelleerdoenwebwinkel garandeert een flinke periode speelplezier! Prijs: €6,95.

stampstiften

6. Meisjes vanaf 4 jaar kunnen uren hun hart ophalen met het inrichten van dit poppenhuisboek door middel van stickers. Dit zal zeker aanspreken, dank je wel Meetje, voor deze grandioze tip! Prijs: €6,95.

poppenhuis

7. Oh, wat is dit prachtig, het droomdoosje van Land van Li! Daar hoef je niet over na te denken, dat wil je gewoon hebben. Om gezellig samen aan tafel te knutselen en er iets prachtigs van te maken en dan vervolgens op te hangen en elke dag bij weg te dromen. Prijs: €9,95.

droomdoosje

8. Omdat we ook de kleine babytjes niet mogen vergeten: in of uit de buik, deze lieve knuffel Reece van Happy Horse. Een heerlijk merk, Mevrouw Schaap verkoopt het. Zo knuffelig dat iedere baby er heerlijk mee zal spelen. Prijs: €9,95.

knuffel reece

9. Het is algemeen bekend, kinderen houden van KLEUR! En van warme voeten en benen. Deze kniekousen zijn dus een uitermate geschikt schoencadeau, want ze voldoen aan alle eisen om een kinderhart sneller te laten kloppen. Prijs: €5,95.

kniekousen

10. Vuurt jouw kind ook allerlei vragen op je af over het wisselen van de tanden? De mijne wel, en daarom is dit tandenwisselboek zo handig. Boordevol weetjes en doe-dingen. Prijs: 9,95.

tandenwisselboek

11. Oké, 1 blik op deze superschattige kinderwantjes en je bent verliefd. Althans, zo verging het mij. Ik zie onze kleine Lenthe er al helemaal mee rondstappen deze winter. De gele versie dan natuurlijk. Die heeft Kleine Koning heel goed uitgekozen! Prijs: €8,95.

kinderwantjes

 

Vorig artikelMaak je huis kinder-proof
Volgend artikelAls je stoel maar goed zit
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in