HP Instant Ink abonnement

hp instant ink abonnementSinds ruim een jaar hebben wij een HP Instant Ink abonnement en dat bevalt heel goed. Je kent het vast: je wil net een verslag voor je werk uitprinten, of je kind een werkstuk voor school en dan is de printerinkt op. Niets zo vervelend als dat. Je hebt geen inktcartridges meer in huis en dan sta je daar met een boos kind dat de volgende dag een werkstuk moet inleveren. In dat geval is een HP Instant Ink abonnement echt een geweldige uitvinding!

Lees ook: Gratis printbare kalender 2020

HP Instant Ink abonnement

Vaak printen is dus geen enkel probleem meer met een HP Instant Ink abonnement. Waar de printer normaal jou een berichtje stuurt op je computer als de inkt bijna op is, stuurt hij dat nu naar HP. Zij zorgen dan dat de inkt thuisgestuurd wordt, zodat je niet zonder print inkt komt te zitten. Als het op de deurmat valt denk ik altijd: oh joh, blijkbaar is de inktcartridge bijna leeg! Ideaal dat je er niet zelf aan hoeft te denken en het niet hoeft te bestellen of langs een winkel moet rijden.

Is een HP Instant Ink abonnement duur?

Dat valt dus reuze mee! Een HP Instant Ink abonnement is juist goedkoper dan wanneer je zelf je inktcartridges in de winkel koopt. Dat komt, omdat met een printabonnement de cartridges groter zijn dan de normale cartridges. Of je nu kleur print of zwartwit, daar zit geen verschil meer tussen. Elke pagina die je uitprint is even duur. Je betaalt dus niet meer voor de inkt, maar voor wat je print.

Moet je veel printen om dit abonnement te nemen?

Je hoeft niet per se heel veel te printen voor dit abonnement. Er zijn namelijk verschillende abonnementsvormen. Er is een abonnement voor 15, 50, 100, 300 en 700 printjes per maand. Bij 15 printjes is het abonnement zelfs gratis! Wat je niet opmaakt, neem je bovendien mee naar de volgende maand. Je bent dat dus niet kwijt. Zo ondervang je het dus als je de ene maand wat minder print dan de andere. Dan betaal je niet extra, dat kun je gewoon zelf compenseren. De ene maand hebben we hier dat Sterre en Yuren allebei voor school veel moeten uitprinten, de andere maand juist weer niks.

Welk abonnement hebben wij?

Wij hebben eerst het gratis abonnement genomen, maar al snel bleek dat dit voor ons niet gunstig was. We zaten altijd boven de 15 printjes en dan betaal je dus voor alles wat je extra print wel hoge kosten. Daarom hebben we nu een abonnement van 50 printjes en daarvoor betalen we €2,99 per maand. Dat bevalt heel goed, we gaan hier eigenlijk nooit overheen, omdat we de ene maand wat minder printen en de andere maand wat meer. Dat kunnen we dan weer compenseren.

Zijn er ook negatieve dingen aan het abonnement?

Eigenlijk niet. Tenzij je echt een maand helemaal niks print. Dan betaal je natuurlijk toch €2,99. Verder werkt het echt perfect vinden wij. Nooit meer zonder print inkt is echt heel fijn. Dat je er niet over na hoeft te denken ook, zeker als je een druk leven hebt met kinderen en een baan zoals wij. Als we iets willen uitprinten kan het gewoon altijd!

free printable zo leer je je kind zelf een kamer opruimen en schoonmaken

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #269
Volgend artikelMijn visie op de Corona hysterie
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in