The best of Pinterest: Halloween!

glow in the dark eyesNog maar 2 nachtjes en dan is het Halloween. Hoewel het natuurlijk een overgewaaid fenomeen is uit Amerika, begint het hier toch steeds meer te leven. Ik zocht 5 leuke pins met het thema Halloween op Pinterest op en deel ze met jullie. Leuk om samen met de kinderen te maken.

1. Mummie hotdogs, ik vind ze leuk. Ze zijn eenvoudig te maken. All you need is knakworsten, brood- of bladerdeeg en eetbare wiebeloogjes.

mummies met knakworsten

2. Grote spinnenwebben om voor het raam te hangen knip je met dit patroon zo uit een vuilniszak. Dat heeft iedereen wel in huis en zo maak je het voor de kinderen extra spannend! Je kunt ze ook nog spinnen laten maken om er in te hangen natuurlijk.

spinnenwebben van vuilniszakken

3. Als kinderen aan de deur komen voor snoep, kun je ze een ringwerp-spel laten doen voor ze iets krijgen. Dat verhoogt de feestvreugde en met deze heksenhoedjes blijf je in het thema.

ringspel met heksenhoedjes

4. Keukenrol met glow in the dark sticks is een simpele, maar o zo leuke manier om zwevende, gekleurde ogen te maken in het donker. Glow in the dark sticks koop je bij de speelgoedwinkel.

keukenrol met glow in the dark sticks

5. Tot slot vind ik deze gezonde traktaties in Halloween-sfeer ook een aanrader. Kost niet veel tijd, maar je overlaad de kinderen niet met zoete troep!

mandarijntjes halloween

 

Vorig artikelLeer wildplukken en laat je culinair inspireren!
Volgend artikelGratis printable Halloween
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in