Boodschappen bezorgen met kerst

boodschappen doenZie jij er ook al tegenop om volgende week tussen die hordes mensen je kerstboodschappen te moeten doen? Ik wel. Vorig jaar ook trouwens, maar toen wachtte ik te lang met bedenken wat ik ging eten. Ik wilde toen na 20 december nog mijn boodschappen bestellen bij de Albert Heijn, maar helaas waren toen alle bezorgmomenten voor kerst al bezet. Daarom ben ik dit jaar op tijd! Ik had het zelfs een jaar vooruit in mijn agenda gezet: bezorgmoment claimen bij AH voor de kerstboodschappen. Mijn ultieme kersttip voor jullie is dan ook: boodschappen bestellen met kerst is echt ideaal. Laat dus je boodschappen bezorgen met kerst dit jaar!

Tip: Bestel hier je kerstboodschappen online
Lees ook: Wijn & spijs combinaties maken

Boodschappen bezorgen met kerst: de voordelen

Laat je boodschappen bezorgen met kerst en je zult de voordelen al snel ontdekken. Bovendien is het eenvoudig. Je moet alleen wel zorgen dat je op tijd je boodschappenlijstje maakt, zodat je niks vergeet. Als je verse vlees of vis wil hebben van hele goede kwaliteit, dan kan ik je Crisp aanraden. Crisp is een supermarkt app voor knettervers eten. Onze ervaringen zijn god, dus wij bestellen daar de versproducten zoals vlees en vis dit jaar voor de kerst. Komen ze ook keurig op tijd thuisbezorgen.

Lees ook: Kastanjesoep, de allerlekkerste!
Lees ook: De voor- en nadelen van online boodschappen doen

Je hoeft niet te sjouwen

Je hoeft namelijk niet met tassen of dozen vol spullen te sjouwen. Met kerst sla je altijd meer in dan normaal. Misschien heb je ook wel aardig wat flessen wijn en pakken sap nodig? Dat is altijd superzwaar om te tillen vind ik. Als je de boodschappen laat bezorgen met kerst, dan sjouwt de bezorger van de AH voor jou. Ze brengen je kerstboodschappen tot in de keuken, dus of je nou beneden of boven woont: sjouwen hoef je niet!

met de ah bezorger

Geen last van kerstdrukte

Je hebt geen last van de kerstdrukte. Je hoeft niet die mensenmassa in bij de Albert Heijn of welke supermarkt dan ook. Geen gedoe om een parkeerplekje te bemachtigen, geen lege schappen, omdat iemand net de laatste verse bieslook voor je neus weggrist en geen frustratie, omdat iedereen staat te treuzelen bij de kerststollen die net in de aanbieding zijn en geen lange rijen bij de kassa waar je je tijd staat te verdoen. Klinkt als muziek in de oren hè? Geloof me, je boodschappen bezorgen met kerst is een feestje!

Je kunt je boodschappen doen wanneer jij dat wilt

Voordeel van je kerstboodschappen bestellen, is dat je dat kunt doen wanneer jij dat wenst. Dus ook ‘s avonds heel laat, als de supermarkt allang dicht is. Dan heb je misschien pas de tijd om rustig te zitten en te kijken wat je nodig hebt. Je maakt meteen online je bestelling in orde en laat je boodschappen bezorgen op een moment dat het jou uitkomt. AH werkt met een tijdslot, zodat je ook geen uren hoeft thuis te blijven. Je boodschappen bezorgen ze ook in de avond of in de ochtend. Wij kiezen meestal voor de dinsdagochtend om te laten bezorgen, voor we naar ons werk gaan. Heel handig!

Claim je bezorgmoment

Zorg wel dat je deze week je bezorgmoment alvast claimt als je wil kiezen voor je boodschappen bezorgen met kerst. Als je te lang wacht, dan zijn alle momenten vlak voor kerst niet meer beschikbaar en moet je alsnog naar de winkel. Daar ging ik vorig jaar de mist mee in, dus dit jaar ben ik op tijd en tip ik jullie ook op tijd, zodat het niet kan misgaan. Je kan bijvoorbeeld alvast een paar pakken luiers als fake bestelling in je winkelmandje gooien, later pas je dat weer aan. Maar dan heb je wel alvast het moment vastgelegd. Je kunt vaak tot 24 uur van tevoren je bestelling nog aanpassen. Dan gooi je die pakken luiers er gewoon weer uit en doe je de echte kerstboodschappen.

Hoe werkt het bezorgen van je boodschappen met kerst?

Heb je nooit eerder je boodschappen laten bezorgen? Het is supersimpel. Je maakt een account aan op ah.nl en logt in. Vervolgens kun je de boodschappen gaan aanklikken. Dat kan via je eerder gedane boodschappen, via de bonusaanbiedingen of via de product vinder. Als je boodschappen compleet zijn kies je het bezorgmoment en bestel je. Betalen doe je aan de deur met de pinautomaat.

boodschappen bezorgen met kerst

De Allerhande Kerstbox

Helemaal geen zin om na te denken over een kerstmenu? Dan ga je voor de Allerhande Kerstbox! Deze is beschikbaar voor 2 personen (€55) of voor 4 personen (€75). Deze kun je bestellen tot 19 december en wordt geleverd van 21-24 december. De Allerhande Kerstbox is vervolgens nog 4 dagen houdbaar. Er is een vast menu, als je doorklikt naar de website van de Allerhande Kerstbox kun je precies zien wat er in zit. Je moet dus nog wel zelf koken, maar je hoeft niet zelf na te denken over wat je gaat maken en welke boodschappen je nodig hebt.

Allerhande Kerstbox

Vorig artikelSinterklaas surprise ideeën
Volgend artikelKorting voor Legoland Denemarken
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. De kans dat je een bezorgmoment kan vinden is denk ik zeer beperkt. Als vaste klant van ah kon ik 1,5 week geleden al geen tijdstip reserveren op 24-12.
    Heb erover getweet en een message gestuurd. Maar daar reageren onze vrienden van ah niet eens op! #waardeloos. Heb uit ellende nu bij jumbo moeten bestellen.
    Denk dat ik mijn bezorgabbonement niet ga verlengen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in