Sinterklaas surprise ideeën

Sinterklaas surprise ideeën thuis 2019Met kleine kinderen vier je pakjesavond, met grote kinderen doe je surprises. Ongeveer vanaf groep 6 doen kinderen ook vaak surprises op school. De meeste kinderen weten dan wel dat Sinterklaas niet bestaat en vinden het leuk om lootjes te trekken. Dan komen ze vervolgens thuis met het lootje en dan begint de stress. Wat ga ik maken? Hoe moet dat? Wat heb ik nodig? Wanneer doe ik dat? Misschien moet je zelf thuis ook wel iets maken en heb je geen idee wat? Ik vroeg mijn volgers op Facebook hun foto’s in te sturen van de surprise die ze maakten. Hier dus een hele lijst met Sinterklaas surprise ideeën!

Lees ook: Kant en klare surprises
Lees ook: Het Sinterklaas surprise museum

Sinterklaas surprise ideeën

Sinterklaas surprise ideeën zijn er natuurlijk volop te vinden op internet. Ik schreef zelf al eens eerder een blog met de leukste surprise ideetjes, maar ik ben ieder jaar weer verbaasd wat een originele surprises er gemaakt worden. Nu kom ik natuurlijk best veel op scholen, en zo rond 5 december probeer ik altijd even te spieken bij de surprises. Op sommige plekken worden alle surprises als een soort museum uitgestald, heerlijk om daar langs te struinen en ideeën op te doen.

Lijst met surprise ideeën

Ik heb de afgelopen periode ontzettend veel foto’s van surprises verzameld. Ik maakte de foto’s zelf op scholen waar ik kwam, of ze werden ingestuurd door lezers of volgers op social media. Niet alle foto’s zijn even goed, maar hopelijk geeft het een heleboel inspiratie voor je surprise als je die moet maken. Op dit moment zijn het 53 surprise ideeën, maar ik zal deze blog steeds aanvullen als ik weer iets nieuws ontdek. Veel plezier met deze lijst met Sinterklaas surprise ideeën en ik hoor graag wat jullie gemaakt hebben!

surprise voetbalveldSinterklaas surprise ideeën voetbalschoen

surprise voetballer van het jaarSinterklaas surprise ideeën voetbalbeker

Sinterklaas surprise ideeën uilSinterklaas surprise ideeën harry potter uil

surprise tekkelsurprise hondje

surprise poes witSinterklaas surprise ideeën zwart

surprise harige hondsurprise hondje papier mâché

Sinterklaas surprise ideeën vogelsurprise haas

surprise hondjesurprise fantasiedier

surprise flamingosurprise pinguïn

surprise the voicesurprise snoepmachine met echt snoep

surprise popcornkarsurprise netflix

Sinterklaas surprise ideeën pizzasurprise pizza slice

surprise plantsurprise oven

surprise nintendo switchSinterklaas surprise ideeën fototoestel

surprise cupcakesurprise cupcakes met sokken

Sinterklaas surprise ideeën snoepmachinesurprise legoblokje

surprise turn pietjesurprise play station

surprise pandasurprise panda van lamp

surprise paard met ballerinaSinterklaas surprise ideeën konijn in hok

surprise mens erger je nietsurprise mc donalds frietjes

surprise lucky luckSinterklaas surprise ideeën donald duck

surprise broodje frikadelsurprise angry birds

surprise bloemsurprise haai freek vonk

Sinterklaas surprise ideeën klimbossurprise kinderei

Sinterklaas surprise ideeën kaas en muisSinterklaas surprise ideeën kaas en muis

Sinterklaas surprise ideeën monstersurprise gouden schoen

Stuur je foto in

Heb jij ook een toffe surprise gemaakt en wil je die met ons delen? Stuur de foto dan in via onze facebookpagina of per mail en dan voegen wij ‘m toe aan deze lijst met sinterklaas surprise ideeën. Zo kunnen we een heleboel mensen inspireren voor hun surprise voor de komende sinterklaasperiode. Nog een gedicht nodig? Hier vind je 5 kant en klare gedichten die je zo kunt overnemen.

Vorig artikelSporten, zo begin je en zo houd je het vol
Volgend artikelBoodschappen bezorgen met kerst
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

2 REACTIES

  1. Hoi,

    Die surprise van het paard en de ballerina is echt precies wat ik zoek. Heb je daar een betere foto van?

    Groetjes, Joyce

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in