Dit kun je allemaal met een foto laten bedrukken

Of het nu voor moederdag, vaderdag of een verjaardag is, een cadeau met een foto doet het eigenlijk altijd goed. Opa’s en oma’s willen maar al te graag hun kleinkinderen dagelijks op een foto zien, papa en mama kunnen niet genoeg krijgen van hun kroost. Maar ook voor vriendinnen is het leuk om iets met foto’s te doen. Ik zocht uit wat je nu allemaal met een foto kunt laten bedrukken tegenwoordig en was verrast door de hele lijst!

wat-je-allemaal-kunt-laten-bedrukken-met-fotos

7 dingen die je met een foto kunt laten bedrukken

  1. In de categorie voor het dagelijks gebruik kun je kiezen voor sleutelhangers, een placemat, een toilettas (leuk voor de zomervakantie!), een foto op een mok, een klok, een buismat, een snijplank, een kookschort (voor een kookliefhebber) of een onderzetter. Die onderzetters zijn een leuk idee voor een feestje, bijvoorbeeld als iemand 40 wordt om het met een babyfoto te laten bedrukken en dan op alle tafels neer te leggen.
  2. Wil je iets bijzonders doen met een geboorte, dan kun je een speciaal tegeltje met een foto laten bedrukken. Dit kunnen de kersverse ouders ophangen aan de muur of neerzetten op een plankje in de kinderkamer.
  3. Ook erg leuk vind ik de wijnfles met foto-etiket. Ideaal voor wijnliefhebbers, zo geef je een fles een persoonlijk tintje!
  4. Heb je een familielid die ver weg woont, dan kun je een fotopuzzel laten maken voor je kind. Deze kan dan eindeloos puzzelen en zo toch dit verre familielid een beetje leren kennen.
  5. Voor een foto aan de muur zijn er talloze oplossingen. Het is maar net wat jij mooi vindt. Denk bijvoorbeeld aan een foto op hout, aluminium, canvas, forex, plexiglas of gewoon een papieren poster.
  6. Wist je dat je ook voor in de tuin hele gave afdrukken kunt laten maken? Dit doek voor buiten is weerbestendig, al moet ik wel eerlijk zeggen dat het na verloop van tijd een beetje zal verkleuren. Maar goed, dan bestel je gewoon weer een nieuwe, want dan wil je misschien weer een afbeelding. Het is helemaal niet zo duur!
  7. Voor vaderdag is een leuke last-minute tip nog om een telefoonhoesje met een foto van je kind(eren) te laten bedrukken. Zo heeft papa zijn kindjes altijd bij zich om te laten zien en aan ze te denken. Zelfs op het werk!

Veel mogelijkheden

Je ziet dat er heel veel mogelijkheden zijn om iets met een foto te laten bedrukken. En dit alles kun je regelen via Fotocadeau.nl!

Weet jij nog iets wat je zou willen bedrukken, maar niet in deze lijst staat? Laat het ons weten!

Banner-gesponsord-product

 

Vorig artikelDe leukste thee- en pluktuinen van Utrecht
Volgend artikelDe allerbeste kruisbessentaart
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. Je kunt ook deurmatten laten bedrukken! Je ziet het vaak bij de ingang van winkels maar ook particulieren kunnen dit natuurlijk bestellen voor thuisgebruik. Je levert je eigen ontwerp aan en de mat wordt bij je aan de deur bezorgd. Zo heb je altijd een unieke mat die niemand anders heeft!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in