Spaanse jurk

mannenpakDe mensen die deze zomer op vakantie zijn geweest naar Spanje, kunnen nog even in de stemming blijven. Wie het Flamenco-dansen al heeft ontdekt, zal vast heel blij zijn met deze webshop. En voor wie nog niet op de hoogte was? Spaanse jurken zijn leuk! En Flamenco-dansen is hip! Bij Spaansejurk.nl koop je alles wat je nodig hebt voor het Flamenco-dansen, maar ook voor een hippe verkleedparty voor de kids. Mijn dochter kreeg zo’n prachtige rood met zwarte jurk en ze werd er helemaal blij van. Iedere dag na het avondeten wil ze de jurk aan en gaat ze een half uurtje dansen. Ze zwiert rond alsof ze een echte Spaanse danseres is. Compleet met knotje in het haar en bellenkrans in de hand. Dat ziet er zò leuk uit! Naast Spaanse jurken vind je op de website ook allerlei Spaanse accessoires om het feest compleet te maken. Omslagdoeken, waaiers, castagnettes, haaraccessoires en nog veel meer. Let op, deze Spaanse kleding is er niet alleen voor de meisjes! Ook jongens kunnen hier hun hart ophalen, met een heus pak en bijpassende Spaanse Sombrero. Dus nog op zoek naar leuke verkleedkleren? Dan is dit de shop place to be!

schoenenspaansejurk

En hoera! Ook de Spaansejurk stelt iets beschikbaar voor de lezers van Hip & Hot. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is via dit formulier laten weten voor wie je graag iets zou winnen en waarom. Je maakt dan kans op een heuse Spaanse jurk voor een meisje of een Spaans verkleedset voor een jongen. Wat een feest! Deze actie loopt tot 10 september 2009.

spaansejurks

Vorig artikelStofenzo
Volgend artikelWhoost!
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in