Chai latte

In december 2005 zat ik op een dag in de wijnboerderij van Lindemans aan een kopje Chai Latte. Ik had die dag al genoeg wijn geproefd en vond het mooi geweest, maar iets lekker warms ging er wel in. Ik had geen idee wat het precies was. Het zag er overheerlijk uit. Net een kop warme chocolademelk. Warm, schuimig en er kwam een zoete geur vanaf. Na 1 slok was ik verkocht. Wat was dat lekker! Ik ging meteen terug naar de bar om te vragen wat het was. Het meisje was behulpzaam en drukte me de pot Chai Latte in mijn handen. Ik speurde de verpakking af naar een naam en internetadres. Ik vond alleen een naam: David Rio. Schreef het op in mijn reisdagboek. Een week later vond ik in een stil dorpje een winkel waar ze het verkochten. Ik kocht wat verschillende smaken en stuurde deze op naar mijn huisadres, zodat ik niet met teveel kilo’s het vliegtuig in hoefde. Drie weken na thuiskomst, hartje winter in Nederland, kwam mijn pakketje aan. Eindelijk, eindelijk kon ik genieten van dat geweldig lekkere winterdrankje: Chai Latte! Wil je het ook bestellen? Dat kan hier. Voor slechts 9,95 euro kun je al genieten van de verschillende soorten. Maar geloof me, veel verschil proef je niet hoor!.

chailatte

Vorig artikelButtonBoutique
Volgend artikelKick Counter
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

4 REACTIES

 1. Hoi Juutje,
  Ik heb geprobeerd te bestellen maar mij lukte het dus niet.
  Heb jij onlangs dit nog gedaan? Zou je me hiermee eventueel kunnen helpen?
  Groetjes, Sandra

 2. En weet je wat ik dan nog lekkerder vind: Chai Latte met chocolademelk i.p.v. melk. De Coffee Company (o.a. Utrecht, Delft en AMsterdam) schenkt het ook, misschien dat je het daar ook los kunt kopen?

 3. Goedemiddag dames,

  Via via kwam ik terecht op deze website. Ik begrijp dat jullie vraag ‘enigzins’ gedateerd is maar hierbij toch nog even een reactie.

  Op de website http://www.davidrio.nl staan alle verkooppunten van David Rio Chai in Nederland. Mochten jullie de Chai direct willen bestellen stuur dan even een email naar info@davidrio.nl.

  Wij zorgen ervoor dat de heerlijke Chai zsm jullie kant opkomt.

  Hoop dat jullie vraag zo beantwoord is?

  Met vriendelijke groet,

  Sander Greve
  David Rio

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here