Lente shoppen

Ik ben een snelle opruimer. Als de kerstdagen voorbij zijn, liggen de dag erna de ballen weer opgeborgen en staat de boom bij het vuil.  Met pasen idem dito. De paashaas is nog maar net vertrokken, of de paastakken en de gele en witte pompoms zijn alweer uit de huiskamer verdwenen. Er is weer ruimte voor iets nieuws! Lente!

Wat dat betreft leven we in een heel fijn tijdperk. Shoppen via internet levert zoveel fijne inspiratie en mooie spullen op. Zo heb ik onlangs  de webshop Wonen met Lef ontdekt.

Het bladeren door de website alleen is al een plezier op zich. Ik viel voor deze mooie fris gekleurde glazen vazen van HK-living. hk-living-vaas-waterfles-groen-3literHet is een bijzonder ontwerp met vierkante blokken erin verwerkt. Mooi om gewoon neer te zetten, maar zeker ook als eenbloemsvaas prachtig. Ze zijn in aan aantal kleuren verkrijgbaar, zodat er zeker ook iets van jouw smaak bij zit.

Ook deze met de hand beschilderde porseleinen mokken passen wat mij betreft prima bij de lente. Ze zijn van Bloomingville en zijn voorzien van hele leuke trendy eigentijdse prints die je lekker onderling kan combineren. Er zijn ook borden, kopjes en schalen van.

bloomingville-mokjes-set-van-4-emma-cup-pattern-7x

Vorig artikelZoo Antwerpen
Volgend artikelDe lente komt en de kids hebben kleding nodig!
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in