Gestipt!

Elk kleutermeisje heeft ze wel in de kast hangen, zo’n Spaanse jurk. Daar horen natuurlijk bijpassende schoentjes bij. Ook onze Sterre heeft ze. Ze vindt ze zo leuk, die polkadot schoentjes, dat ze er het liefst de hele dag op rondliep. Maar, die dingen zitten voor geen meter. Om te spelen zijn ze leuk, maar het zijn geen kwaliteitsschoenen waar je de hele dag op loopt. Voor al die meisjes die dit wel willen is er nu een oplossing. Bij Gestipt.com koop je namelijk polkadot schoentjes van perfecte kwaliteit! Eventueel ook verkrijgbaar zonder polkadots en dus in alleen rood. De schoentjes gaan van maat 25-29. Naast deze stippenschoentjes, verkoopt Gestipt.com ook de populaire Salt Water Sandals. Deze hippe, retro sandalen die in Australië en Amerika al een hit zijn, kunnen heel goed tegen zoet èn zout water, maar ook tegen zand! Ideaal voor de zomer dus. Verkrijgbaar in vier hippe kleuren.

Alle lezers van Hip & Hot krijgen de hele maand juni 2011 een korting van 10% op de origele Mary Jane Gestipt schoentjes en de Salt Water Sandals. De verzendkosten zijn gratis! Vul bij “Company Name” de code Hip & Hot in.

Vorig artikelCindysign
Volgend artikelHippe bandana’s
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in