Start met shoppen bij Purestarters

jurkje MOiAfgelopen zaterdag hadden we voor Hip & Hot magazine een fotoshoot in de studio van Simone Janssen. Van diverse winkels hadden we zomerkleding te leen gekregen, zodat we de leukste en nieuwste collecties in het magazine kunnen showen. Vooraf de kindjes voorbereid dat ze zich minimaal 6 keer zouden moeten verkleden. Thuis zelfs geoefend, dat ging goed! Eenmaal ter plekken was vooral Yuren een dondersteen. Hij rende er steeds vandoor, een hele uitdaging voor Simone om goeie foto’s te schieten! Maar, het is gelukt. De kindjes hadden deze dag onder andere kleding aan van Purestarters. Alle kleding in deze webshop is fair & puur, en daar houden wij van. Ik ben helemaal weg van de kleertjes van MOI. Zo’n mooi merk. Sterre wilde de jurk met vogels ook met veel plezier aan, sterker nog, ze wilde ‘m per se houden! Dat mocht. Mooie legging er onder en ze is klaar voor het mooie weer! Yuren was weg van het voetbalshirt van Katvig. Ik twijfelde eerst een beetje over de kleur voor hem, maar Eugenie van Purestarters verzekerde me dat deze kleur zelfs bleekscheten zoals onze Yuren goed stond, en ze had gelijk. Het is een prachtig shirt, mooie kwaliteit en de kleur past perfect. Blijkbaar zat het ook heel lekker, want hij wilde het shirt zelfs in bed aan. ava mm

Lenthe heeft ook prachtige kleertjes aangehad via Purestarters, zoals het flamingo-rompertje of het rode jurkje van FUB. Als je straks je vakantiegeld binnen hebt en kleertjes voor de kids gaat aanschaffen, zou ik starten bij Purestarters! En wil je zien welke kleertjes onze kids nog meer hebben aangehad? Houd dan Hip & Hot magazine in de gaten!

katvig shirt

Fotografie: Simone Janssen

Vorig artikelHet grootste assortiment muurstickers!
Volgend artikelZoo Antwerpen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in