De allerleukste winterkaarten

Het is nu echt winter. Met kou, ijs, soms sneeuw, hagel, warme kleren, wanten, mutsen en alles wat erbij hoort in de winter. Wie een seizoenstafel heeft versiert deze met winterse materialen, de seizoensboom krijgt een winterlook en natuurlijk horen er ook winterkaarten bij. Voor op de seizoenstafel, of om gewoon naar iemand te sturen in de winter. Maar wat zijn de allerleukste winterkaarten? Ik zocht het uit.

De allerleukste winterkaarten

  1. Bij Regenboog & Co spotte ik deze prachtige winterkaart van Marieke ten Berge.
  2. Deze mooie van Marie Laure Viriot van de winterzon vind ik prachtig. Zo’n lief tafereeltje.
  3. Sweater Weather en Cold oudside vond ik in de webwinkel Postenpapier.nl. Heel leuk zijn ze, om neer te zetten op de wintertafel of om iemand te sturen die wel wat warmte kan gebruiken.
  4. Vos in de Winter is een heel mooi winterse illustratie van Baukje Exler.
  5. Ook de kaart van Koning Winter mag niet ontbreken op de seizoenstafel.
  6. Isabella Illustrations heeft een schitterende kaart met een winterlandschap en hertjes. Prachtig!
  7. Ook bijzonder vind ik de serie winterse zwart/wit kaarten. Op de site staan er nog meer, je moet zelf maar eens kijken. Heel sereen en sfeervol.
  8. Belle & Boo heeft ook echt hele leuke, zoals deze met sleetje rijden.
  9. Wie van kabouters houdt, moet de winterse kaarten van Inge Look maar eens bekijken. Sprookjesachtig!
  10. Tot slot tip ik de kaarten van Elsa Beskow. Die blijven leuk, keer op keer.

Nog meer winterkaarten zien? In onze webwinkel staan ze keurig gesorteerd op thema.

Welke is jouw favoriet?

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #107
Volgend artikelHoe je meer geld overhoudt aan het eind van de maand
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in