De Grote Slijmfilm nù al op tv!

De grote slijmfilm nu al op tvWeek twee van het grotendeels thuis zitten is achter de rug. Moeders, ik voel met jullie mee hoor. Zelf bracht ik de ochtenden vooral boven door, waar de kinderen in hun eigen kamers achter hun bureautjes zaten en ik achter een klein tafeltje op de overloop voor juf speelde. Dat ging soms goed, en soms dus wat minder goed. Ik ben in elk geval blij dat het weekend is. Even geen schoolwerk organiseren en dus wat meer tijd voor mijn eigen dingen. Alleen… morgen komt de stukadoor en kunnen wij dus niet in de woonkamer. Dat betekent dat we dus met 4 kinderen de dag boven moeten zien door te komen. Gelukkig ontving ik vandaag een persbericht dat vanwege Corona, de Grote Slijmfilm nù al op tv is! Hoera hiervoor, want nu weet ik wat wij morgen sowieso gaan doen.

Koop: kant en klare slijmpakketten om thuis mee te spelen

De Grote Slijmfilm nù al op tv!

Wij hebben de film nog niet gezien, maar de kinderen zagen al wel de trailer en zij hebben me al laten weten dat ze de film zeker willen zien. Dat wordt dus een fijne verrassing voor ze morgen. Ik verheug me er op en ben benieuwd naar hun gezichten. De Grote Slijmfilm nù al op tv dus, maar waar dan? En waarom? Lees snel verder, want ik ga het je allemaal haarfijn uitleggen. Zo kun jij dit weekend de kinderen ook deze film laten zien. En misschien aansluitend wel zelf slijm laten maken?

Waar kun je de Grote Slijmfilm op tv zien?

De Grote Slijm film kun je bekijken in Nederland via Pathé Thuis, Ziggo, KPN, T-Mobile en Tele2. Zelf hebben wij Ziggo, dus dat komt wel goed. Het is natuurlijk niet gratis, dat moet ik er wel bij zeggen, maar het is wel goedkoper dan wanneer je 4 bioscoopkaartjes moet kopen. Ik zou zeggen: popcorn of een zak chips erbij, limonade en kijken maar! De YouTube helden Bibi en Meisje Djamilia zitten in deze film, dus dat zal de kinderen zeker aanspreken.

Waar gaat de film over?

Indy (Bibi) en haar BFF Olivia (Rómeycia Valentijn) zijn net als alle kinderen over de hele wereld gek op slijm! Op internationale slijmdag doen ze mee met een wedstrijd om het meest originele slijm te maken. De enige die een enorme hekel heeft aan slijm is Dominicus Duff (Géza Weisz), de grootste speelgoedbaas van het land. Door slijm verkoopt hij zijn eigen speelgoed niet meer en daarom wil hij al het slijm in de wereld verbieden en in beslag nemen. Lukt het Indy en Olivia om slijm te redden? Zie hieronder de trailer van de film.

Waarom is de film nu al op tv beschikbaar?

De lancering van deze film komt doordat het COVID-19 of beter gezegd, het coronavirus, er voor zorgt dat kinderen nu veel binnen zitten en thuis zijn. Op deze manier is er wat extra vermaak en kun je als ouders ook eens een uurtje iets voor jezelf doen. Win win dus!  Met meer dan 250.000 bezoekers in de bioscoop kun je dus wel zeggen dat het een topfilm is. De recensies zijn ook goed. Veel kijkplezier!

Vorig artikelActiviteiten voor in de tuin met kinderen in de lente
Volgend artikelTuinkussens, wat is hip dit voorjaar?
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in