Zing Anything

zing gezond drankjeIk houd wel van nieuwigheden, en vooral als ze bruikbaar zijn. Eerder schreef ik al een blog over gezonde drankjes voor kinderen. Ik tipte toen Vita Coco. Maar nu heb ik de Zing Anything ontdekt. En dat is ook echt een toppertje als het gaat om gezonde drankjes. Het hoofdbestanddeel van de Zing bestaat namelijk uit water. Daarnaast voeg je vers vruchtensap toe en kruiden. Zo maakte ik vanmorgen een hele fles water met sinaasappelsap en basilicum. Heerlijk! Echt! Lekker fris, niet te zoet en heel dorstlessend. De basilicum geeft er een bijzondere smaaktwist aan. Ik heb deze Zing via Wereldmama, en zij tipte me een recept dat ook erg lekker is, namelijk citroen met munt of citroen met basilicum. Een ideaal zomerdrankje lijkt mee, heel caloriearm en gezond. Zowel voor kinderen, als voor volwassenen die wel eens wat anders willen drinken dan de hele dag water. Heel verrassend!

zing computer

Op internet en youtube vind je diverse recepten en ook filmpjes over hoe het precies werkt. Het is eigenlijk erg simpel. Onderaan de fles zit een soort sinaasappelpers. Hier pers je een citroen, limoen, mandarijn of sinaasappel op uit. De pers is lekker scherp, waardoor dat heel makkelijk gaat. Let wel op dat je fles niet onder je handen wegschuift. Dat had ik zelf namelijk de eerste keer. Als de fles op z’n kop staat, staat hij namelijk op de dop en die is maar smal. Als je dat eenmaal weet, kun je er rekening mee houden. Vervolgens draai je de grote dop op de fles, en je laat de sinaasappelschil er gewoon in zitten. Doe er eventueel nog wat blaadjes basilicum of munt bij. Daarna vul je de bovenkant van de fles met water. Even schudden om de smaken door het water te krijgen en klaar! Je kunt de fles de hele dag op je bureau zetten en er steeds wat van drinken. Ideaal! Te koop via Wereldmama in drie verschillende kleuren. Zing Anything!

Zing citruspers

Vorig artikelGroeikalender met lekkere mamathee
Volgend artikelDe iPhone 6 is er!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in