Die man in dat hippe trouwpak? Die is van mij!

hippe trouwpakkenHet is weer echt trouwseizoen hè? Zodra ik op de markt in Delft loop, zie ik vroeg of laat een trouwend paar aankomen of vertrekken. De rode loper ligt vaak al uit. Hoewel het voor mij inmiddels al jaren geleden is dat ik trouwde, heb ik er mooie herinneringen aan. Het was een hele zonnige dag, en Maik zag er prachtig uit in zijn hippe trouwpak. We hadden het samen uitgezocht. Het was dus geen verrassing hoe hij er uit zag. Maar de hele dag dacht ik wel: die man in dat hippe trouwpak? Die is van mij!

Die man in dat hippe trouwpak? Die is van mij!

Ik houd niet zo van standaard, dus ook dat trouwpak moest een beetje bijzonder zijn. Niet te standaard, maar wat anders van kleur, een apart kraagje, mooi overhemd, hippe stropdas. Jaren geleden was dat nog best lastig, maar tegenwoordig kun je zelfs online goed slagen voor een mooi trouwpak. Bijvoorbeeld bij www.Rietbergh.com. Hier verkopen ze heel veel verschillende trouwpakken in allerlei kleuren. En vooral die kleuren zijn zo leuk!

Trouwpakken in verschillende kleuren

Als je je op de website laat inspireren door de foto’s van de stellen die hun trouwkleding aan hebben, dan kun je zien dat zelfs donkergroen geweldig kan staan! Je ziet ook hoe belangrijk het is om een match te maken met de bruid. Zowel als het gaat om huidskleur en haar kleur, als wat betreft de jurk en het boeket. Zorg dat alles klopt, dat het plaatje compleet is doorgestyled, dan kun je er samen superorigineel uit zien.

Seizoen

Hoewel de meeste mensen trouwen in de zomer of de lente vanwege de grootste kans op mooi weer, zijn er toch ook mensen die trouwen in de winter of de herfst. In die seizoenen kies je over het algemeen toch weer andere kleuren trouwpak dan bij mooi weer. Dan zul je eerder voor licht en luchtig kiezen. Denk daar zeker aan als je een trouwpak online gaat bestellen, of maak een afspraak om je goed te laten adviseren.

rood trouwpak

Vorig artikelZomerse schoenen die heerlijk lopen
Volgend artikelDe elfstedentocht fietsen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in