Foto weekoverzicht Judith #431

in bad april 2023Vakantie! Daar waren we allemaal heel erg aan toe. De afgelopen weken waren voor mij heel druk met werk, Fee is al dagen niet ziek, maar ook niet fit en Lenthe is heel moe. Ontzettend fijn dus dat we nog even een weekend en een maandag hebben om bij te komen en dan dinsdag lekker weg gaan. Maar voor het zover is, moet er nog best veel gebeuren. Ook kwamen we tot de ontdekking dat de kinderen enorm gegroeid zijn en we dus maar weinig passende zomerkleding hadden. Vooral Yuren en Lenthe zijn bizar veel gegroeid. 

Lees ook: Foto weekoverzicht Judith #430

Maandag

Ik had maar 3 uurtjes geslapen, toch begon de dag al vroeg. En het was ook nog een hele drukke dag. Eerst een hele ochtend op een school gezeten en daarna naar kantoor om te praten over de nieuwe huisvesting. Toen nog een kennismakingsgesprek met een nieuwe interim manager en daarna nog even bijgekletst met collega’s. Vervolgens nog wat telefoontjes en mails afgehandeld en toen was het opeens half 6 en dus tijd om te koken. Yuren moest eigenlijk trainen, maar dat ging niet door wegens een brand met asbest in de buurt van het voetbalveld. Ik ging na het eten doodmoe in bad zitten en viel daar al zowat in slaap. Leek me beter om dus maar in bed te gaan liggen. Daar sliep ik uiteindelijk alsnog laat, maar wel aan 1 stuk tot de volgende ochtend. 

broccoli met ei april 2023

Dinsdag

Ik werd uitgerust wakker en besloot dit keer meteen te gaan sporten. Dat was er al 2 dagen niet van gekomen door de drukte. Ik besloot 10 km te gaan hardlopen, dat had ik voor het laatst eind maart gedaan, dus het werd wel weer tijd. Ik rende niet heel hard, maar het ging wel heel lekker. Zat ik toch heel anders achter mijn computer om kwart over 9: uitgerust, net gesport dus voelde me helemaal actief om aan de slag te gaan. Ik maakte eerst de nieuwsbrief voor mijn werk, die moest vandaag verstuurd worden. Daarna had ik nog twee MDO’s en ik publiceerde een blog over Koningsdag kleding voor je kind, die ik al eerder had klaargezet van de week. Ik moet zelf ook nog wat aanschaffen voor de kinderen, die passen al hun oranje kleding niet meer namelijk. Ze groeien als kool. ‘s Avonds moest ik vroeg koken, omdat Sterre moest werken. Rond 21.00 uur was ik eigenlijk heel moe van het hardlopen ineens, dus besloot ik maar naar boven te gaan.  

 

 

Woensdag

We begonnen de ochtend op school bij Yuren met een leerling-ouder-coach gesprek. Hij kreeg meteen z’n rapport. Het was een fijn gesprek en we zijn heel trots op hem. Hij doet het super op school en heeft hele mooie cijfers, zelfs 2 negens op zijn rapport en geen enkel cijfer onder de 7. Daarna heb ik even wat gewerkt en toen bracht Maik mij naar Den Haag, waar ik een event had van het Oostenrijks verkeersbureau. Dat stond volledig in het teken van duurzaamheid. Na wat presentaties gingen we op de fiets naar het strand om daar te Trashurehunten. Dat was erg leuk. Na een korte uitleg kregen we allemaal een tas en was de opdracht om in 3 kwartier zoveel mogelijk troep van het strand te halen. Dit werd na afloop gewogen en wie het meeste had verzameld was de winnaar. De winnaar kreeg “Hero-punten”. Na afloop stonden er heerlijke gerechtjes voor ons klaar bij strandtent Naturel. We hadden ook wel reuze mazzel met het weer. Ik ging met de trein naar huis, waar ik nog even wat achter de laptop heb gezeten. Evenals in de avond, want er stonden nog wat mails op mij te wachten. 

scheningen trashure hunt

Donderdag

Drukke werkochtend. Ik had drie afspraken op scholen dus het was ook nog best een beetje racen door alle reistijd. Drie afspraken op 1 school is toch handiger dan van de ene naar de andere plek moeten gaan. Uiteindelijk is alles wel gelukt. De middag stond, zoals elke donderdag, in het teken van de pianoles. Het was ook kijkles dit keer, dus ik mocht mee naar binnen. Dat was wel leuk. 

fee pianoles april 2023

Vrijdag

In alle vroegte had ik eerst nog een werkafspraak, online. Na deze afspraak ging ik als een speer met de stofzuiger door het huis, want ik kreeg bezoek. Ik heb Miryam leren kennen via Instagram. Ze woont ook in Den Haag en we volgen elkaar al een hele poos. Een tijd geleden besloten we eens uit eten te gaan en dat klikte zo goed, dat we nu af en toe afspreken. Deze ochtend kwam ze een keer bij mij thuis, omdat ze ook wat dingen wilde leren. Uiteindelijk was de tijd weer veel tekort, het was gezellig en we hebben altijd een boel om over te praten. Maar ja, rond 1 uur moest ik Fee van school halen. Die was niet helemaal fit, ze klaagde over buikpijn en moe. Hopelijk is ze gewoon aan vakantie toe en is het geen voorbode dat ze ziek gaat worden zo vlak voor we op vakantie gaan… ‘s Avonds fietste ik naar Rijswijk, waar ik had afgesproken met Laura om samen te eten en bij te kletsen. Het was heerlijk weer, we zaten lekker op het terras. Eerst borrelen, daarna eten. Toen we rond half 9 min of meer klaar waren, begon het ineens heel slecht weer te worden: regen & onweer. Ik besloot nog maar even te wachten met naar huis fietsen. Uiteindelijk duurde het best lang, pas een uur later was het min of meer droog. 

juut en lau eten op terras april 2023buiten zitten mooie dag april 2023

 

Zaterdag

Ik was als een blok in slaap gevallen, maar werd om 3 uur wakker en kon de slaap niet meer vatten. Heel vervelend. Rond half 7 besloot ik, ondanks het uren wakker liggen, toch maar naar het zwembad te gaan om een uur baantjes te trekken. Daarna was ik doodop. Een uur zwemmen is sowieso al heel intensief (70 baantjes), maar als je dan ook maar 3 uur hebt geslapen, ben je overdag niet veel waard. Ik heb dan ook heel weinig gedaan deze dag. Het was ook weer heel slecht weer, somber, grijs, regen. Niks aan. Dat helpt ook niet mee om actief te worden. 

feetje moe niet fit april 2023

Zondag

Ik sliep uit en ging daarna eerst maar eens hardlopen. Daar had ik totaal geen zin in. Gelukkig scheen de zon èn hoefde ik maar 5 km, dus met een half uurtje was ik terug. Daarna gingen we naar de Mall of the Netherlands. Ik was er nog nooit geweest, Maik wel al een paar keer. Het is mooi hoor, veel toffe winkels en restaurantjes, maar wat een chaos en drukte. Een half uur in de rij voor een pashokje, een half uur in de rij voor de kassa. Dat vind ik echt niks, dus ik had het al snel gezien. Yuren heeft 7 nieuwe t-shirts gekocht, de meiden ook allemaal iets, maar niet zoveel. Ik was blij dat ik weer naar huis kon. Daar legde ik eindelijk de laatste hand aan mijn blog over de rondreis door Polen in 2021. Daar was ik al 2 jaar aan bezig, maar hij was nog steeds niet helemaal af. Nu dus wel. Mocht je iemand kennen die er heen gaat of zelf nog geen idee hebben voor de zomer (of de meivakantie), Polen is een prachtig land. Ik werd weer helemaal blij van alle foto’s!

moe van het shoppen westfield mall april 2023

shoppen mall of the netherlands

Vorig artikelPreikestolen met kinderen
Volgend artikelDe landschapskubussen van Herne
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in