Drie hele bijzondere adventskalenders

Een adventskalender, weet jij eigenlijk precies wat het is en waar het voor is bedoeld? Ik heb het voor de zekerheid maar even opgezocht. Wikipedia vertelt me dat adventskalenders onderdeel zijn van een christelijke traditie. De kalender bevat luikjes en vanaf 1 december mag je gaan aftellen: door elke dag zo’n luikje te openen komt Kerstmis steeds dichterbij. Voor de kids heb je kalenders met een lekkernij achter elk vakje en volwassenen vinden een mooie spreuk of foto. De volgende 3 adventskalenders wil ik je niet onthouden!

Bodyshop

De bodyshop produceert al jaren de beauty adventskalenders. Super leuk om iemand cadeau te doen, maar misschien nog wel leuker is om er een voor jezelf te kopen. Ze komen in drie versies: Standaard, Deluxe en Ultimate. In de Deluxe versie zitten onder andere de Spiced Apple Shower Gel, Vanilla Chai Body Butter, Camomile Eye Make Up Remover, Oils of Life™ Facial Oil en British Rose Body Scrub. Hohoho, wat een fijn cadeau!

advents-de-luxe-bodyshop

Zelfmaakidee

Ben je een beetje handig? Maak dan zelf je eigen adventskalender; online is er een boel te vinden. Kijk maar eens op de site van Chrismaholic.nl. Deze op de foto hieronder is heel eenvoudig zelf te maken. Je pakt alle cadeautjes in met bruin en wit papier, je versiert ze met knoopjes en kanten stof en bindt ze vervolgens in allerlei lengtes aan een kledinghanger. adventskalenders2

Sfeervolle vakjeskalender

Kinderen vinden het heel spannend om elke dag een luikje te openen van een adventskalender. Wat zal er nu weer achter verstopt zijn? De kalender van Marjan van Zeyl is heel sfeervol, op de voorgrond zie je een kerstboom, sinterklaas en een kerstman. In de lucht hangen twee engelen met licht, een prachtige sterrenhemel met daarin de poolster, de maan en de zon. Ook de kerststal, een kameel en palmbomen zijn zichtbaar. Een plaatje om lekker bij weg te dromen.

adventskalender-maryan-van-zeyl-253x300

Vorig artikelOriginele cadeau ideeën voor de feestdagen
Volgend artikelThunderbirds Are Go!
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in