Een Britse oplossing voor gevoelige kinderhuidjes

Mijn zoon heeft al vanaf zijn geboorte een extreem droge huid. Net als zijn papa. In de zomer krijgen ze kloven in hun voeten en in de winter wordt zijn huid zo droog, dat hij er zelfs eczeem van krijgt. Dat jeukt en doet pijn. Gelukkig helpt het om hem regelmatig in te smeren. Dat kan niet met alle producten, want alleen de cremes die geschikt zijn voor de gevoelige kinderhuid werken goed genoeg. Daarom ben ik altijd nieuwsgierig als er iets nieuws op de markt komt. Dit keer kwam er een Britse oplossing voor gevoelige kinderhuidjes voorbij, die ik graag met jullie deel.

Een Britse oplossing voor gevoelige kinderhuidjes

Salcura Natural Skin Therapy is een merk van Britse afkomst. Zij bieden met hun range producten oplossingen voor de droge- en probleemhuid (psoriasis, allergie, roodheid, eczeem). Sindskort is Salcura gestart met een Junior lijn, die ideaal is voor de droge huidjes van kinderen. Alle producten zijn zo geformuleerd dat ze snel krachtig kunnen werken en het natuurlijke herstelproces van de huid kunnen ondersteunen. Het is volledig veilig, volledig effectief en volledig natuurlijk.

Life changing

Wereldwijd heeft Salcura al vele mensen kunnen helpen en zij hopen nu hetzelfde te kunnen doen voor de mensen in Nederland. Het is echt bizar en werkelijk “life changing” zeggen ze. Dat wilde ik natuurlijk wel eens uitproberen. Dus mocht ik de gezichtsreiniger, de moisturizer en de Junior Dagelijkse spray proberen van Salcura. Dat het nu winter is en de kinderen daadwerkelijk last hebben van eczeem en een gevoelige huid kwam daarbij goed uit.

Mijn ervaring met Salcura

Zelf heb ik de gezichtsreiniger getest en voor de kinderen de crème en de spray. Die is mij heel goed bevallen. Hij ruikt een beetje menthol-achtig en voelt ook wat koud aan. Dat is zeker fijn als hij op je geïrriteerde huid gesmeerd wordt. Door het verkoelende effect helpt het tegen de pijn en de jeuk. Yuren kwam er steeds zelf om vragen. Hij had een grote plek op zijn arm, schouder en rug. Vooral ‘s avonds als hij in bed lag had hij daar veel last van. Dan kwam hij uit bed en vroeg hij om “die koude crème”.

Waar koop je Salcura?

Wij zijn hier thuis dus erg enthousiast over deze Britse oplossing voor gevoelige kinderhuidjes. Ik kan de crème zeker aanraden en ga de verkoelende crème opnieuw kopen voor Yuren als hij op is. De gezichtsreiniger waarschijnlijk niet, maar dat komt ook omdat ik altijd vergeet om mijn gezicht schoon te maken. En de spray is ook heel fijn voor de kinderen! Je koopt Salcura bij de drogist en online bijvoorbeeld via de onlinedrogist.nl.

Beoordeling
Aantal sterren
1star1star1star1star1star
Gebruikers beoordeling
no rating based on 0 votes
Merknaam
Salcura
Productnaam
Creme voor de gevoelige huid
Vorig artikelZonde om weg te gooien?
Volgend artikelIJsland, de Golden Circle en Zuid-IJsland
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in