Een modern vloerkleed is een hippe sfeermaker

modern vloerkleedEen vloerkleed maakt een ruimte meer uitnodigend en geeft er een vleugje stijl aan. Het verfraait een kamer, maakt deze gezelliger en verhoogt de sfeer. Een vloerkleed is ook handig om het vloeroppervlak te beschermen en ruimtes op smaakvolle wijze in te delen.

Een modern vloerkleed voelt zeer comfortabel en zacht aan. Het kan geluiden zeer goed dempen. Er is geen andere vloerbedekking die stiller en geluiddichter is dan tapijt. Deze stijlvolle vloerbescherming stimuleert zowel het tactiele als het visuele gevoel. Tapijt kan een fluweelachtig gevoel geven dankzij de vezels waarmee het is geproduceerd en de wijze van verwerking. De vezels vormen een flexibel en soepel oppervlak dat bijzonder prettig aanvoelt. Dat maakt het erg aangenaam om op te lopen en te liggen.

Hoewel ze de afgelopen jaren een beetje uit de mode waren geraakt, zijn tapijten voor de woonkamer weer op de voorgrond in moderne versies. Er is niet slechts één type vloerkleed. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar: rond, rechthoekig, met lange of korte vezels, met geometrische en minimalistische vormen en in moderne uitvoeringen. De juiste keuze voor een modern vloerkleed is afhankelijk van je smaak, de inrichting van de kamer en de beschikbare ruimte, maar ook de grootte en stijl van je meubilair. Een modern vloerkleed kan een hoge mate van stilte en comfort garanderen. Wie wil er niet een stijlvol exemplaar dat een gevoel van luxe en warmte geeft aan een kamer?

Modern vloerkleed: puur design dat de uitstraling verbetert

Sinds de geboorte van de moderne stijl is er een soort revolutie geweest in meubels en aanverwante accessoires die we kunnen kopen. Er is wel eens gezegd dat moderne stijl koud en afstandelijk is, maar in werkelijkheid heeft het zijn eigen manier om de grootsheid van kunst uit te drukken. En dit is wat in je opkomt als je kijkt naar de moderne tapijten in onze collectie. Een modern vloerkleed is puur design dat maar één doel heeft: de vloer beschermen en ons in staat stellen de uitstraling van de woonkamer te verbeteren. Hoe kun je het beste een tapijt voor de woonkamer kiezen? Die keuze is niet altijd gemakkelijk. De kwaliteit is net zo belangrijk als de stijl. Het is een uitdaging om het juiste vloerkleed te kiezen waaruit je het maximale kunt halen.

Kenmerken modern vloerkleed: hoge kwaliteit en uitstekende materialen

Pure podiumkunst, van hoge kwaliteit en uitstekende materialen. Dat zijn de belangrijkste kenmerken van het modern vloerkleed. Een van de meest terugkerende motieven in de moderne stijl is de geometrische vorm: vierkanten, driehoeken of zeer precieze en rigoureuze lijnen. Als je op zoek bent naar een modern tapijt, dan zijn geometrische motieven zoals lijnen wellicht een optie. Daarmee kun je het effect van nuances maximaliseren. Natuurlijk kun je spelen met kleuren en tinten om de meest visuele uitstraling te krijgen. Ook met geruite vloerkleden kun je een heel bijzondere manier van inrichten laten zien. Kiezen voor een modern vloerkleed betekent investeren in de stijl en het design van je woonomgeving.

Vorig artikelDe smaakprofielen van witte wijn
Volgend artikelEen professionele fotoshoot, hoe leuk is dat?
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in