Zo droomt je kleintje veilig weg in zijn of haar kamertje

mini mouseWie schuine daken heeft, of een zolder, kent de ramen van VELUX. VELUX heeft naast prachtige dakramen ook betoverende raambedekking voor kinderen. Met sprookjesachtige Disney thema’s, zoals Winnie de Poeh, Bambi, Minnie Mouse, Mickey Mouse, Disney Princess en Planes – elk vertegenwoordigd in twee unieke ontwerpen. De één helder en levendig, de andere met een meer subtiele omgeving. Het maakt niet uit hoe groot je raam is, de afbeelding wordt op het formaat aangepast. Zo zal ieder ontwerp je kindje aanspreken.

Afgelopen voorjaar was er een winactie van VELUX Droomcollectie, waarbij kinderen, samen met hun ouders, een eigen ontwerp mochten maken. De winnaar droomt nu weg bij haar eigen creatie: een luchtballonkamer, waarbij een mooie ballon over een schitterend Disney-landschap vaart.

vliegtuig

Is jouw kindje ook gek van Disney? En zou het zich veiliger voelen in een kamer met de herkenbare Disneyfiguren op het zolderraam en de muren? Denk dan eens aan een kamer met Disney thema, en kies een mooie VELUX raambedekking uit de Droomcollectie. Wie weet kan jouw kindje zo zelfs wel veel beter in slaap komen èn heerlijk dromen!

bambi

Banner-gesponsord-product

Vorig artikelAdventsperiode met de kindjes: Kerst met Linus en meer!
Volgend artikelKookgadgets voor foodlovers
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in