Een refurbished iPhone voor een scherp tarief

Een refurbished iPhone voor een scherp tariefMet de huidige inflatie en andere hoge kosten is het niet voor iedereen meer haalbaar om een nieuwe iPhone aan te schaffen. Terwijl de ontwikkelingen doorgaan. Soms kun je bepaalde updates niet eens meer doen, omdat je smartphone verouderd is. Dan sta je eigenlijk met je rug tegen de muur en moet je wel een nieuwere versie aanschaffen. Gelukkig zijn daar oplossingen voor. Met een refurbished iPhone 11 kun je een gloednieuwe telefoon kopen die weer helemaal up to date is, voor een zachte prijs. Een refurbished iPhone voor een scherp tarief is de oplossing voor iedereen die nieuwer wil, maar graag goedkoper uit is.

Lees ook: Extra lezen voor je smartphone camera

Een refurbished iPhone voor een scherp tarief

Ben jij iemand die jaren met zijn smartphone doet, maar er tegenaanloopt dat hij steeds trager wordt? Ben je wel eens jaloers op de handige functies of fijne camera van je vrienden? Dat je door je Instagram tijdlijn scrollt en denkt: wow, wat een kwaliteit foto’s! Dan moet je zeker even verder lezen. Een nieuwe iphone x refurbished is nu ook binnen jouw handbereik, voor een goedkopere prijs dan verwacht. 

Wat is een refurbished iPhone eigenlijk?

Misschien ben je nog helemaal niet goed op de hoogte van wat een refurbished telefoon eigenlijk is? En ben je een beetje achterdochtig of dit wel een juiste investering is? Daarom leg ik dat in deze blog uit. ‘Refurbish’ betekent in het Nederlands opknappen. Dit zijn dus gebruikte toestellen die opnieuw in de verkoop gaan. Vaak zijn dit telefoons die de vorige eigenaar heeft ingeleverd bij de aankoop van de nieuwste iPhone. Hij of zij krijgt daar dan een klein bedrag voor retour, wat als korting gezien wordt voor de nieuwe aankoop. Deze gebruikte telefoon wordt gereset, uitvoerig getest, opgepoetst en waar nodig gerepareerd. Dit noem je dus een refurbished telefoon. Deze is echter zo goed gecontroleerd, dat hij eigenlijk als nieuw is en je er zelfs nog garantie op krijgt. 

Duurzaam en goedkoop alternatief

Persoonlijk ben ik fan de aankoop van een refurbished iPhone. Naast de scherpe prijs voelt het voor mij ook goed dat zo’n telefoon een tweede leven krijgt. Veel mensen willen altijd het nieuwste van het nieuwste en doen soms een slechts 1 jaar oude smartphone weg, omdat ze de nieuwere versie willen. Dit is natuurlijk verre van duurzaam. Natuurlijk kun je ook een tweedehands smartphone aanschaffen, maar een refurbished versie voelt toch veiliger vanwege de grondige controle en de garantie. Een refurbished iPhone voor een scherp tarief is dus zeker een goed idee! 

welk-smartphonehoesje

Vorig artikelWat kost een tuinhuisje of een blokhut voor je tuin?
Volgend artikelRondreis door Hongarije
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in