Even bijtanken zonder kinderen in…

Hotel Benidorm foto FollowmyfootprintsLaten we eerlijk zijn: van die vakantie afgelopen zomer ben je eigenlijk helemaal niet zo uitgerust teruggekomen. Het was leuk, heerlijk zelfs als je er op een regenachtige dag aan terugdenkt, maar écht bijkomen? Dat deed je niet. En tijd voor elkaar, dat kwam er al helemaal niet van.

Als de kinderen ’s avonds eindelijk in hun tent of kamer lagen te slapen dan hing je de bikini’s aan de waslijn of probeerde een rompertje schoon te krijgen en net als je dacht: gezellig, eindelijk tijd voor elkaar, wandelde de ander naar het wifipunt op de camping om Facebook te checken. Daarna dronk je samen misschien nog één wijntje en voorbij was de avond alweer.

Eigenlijk was je toch vooral druk met de kinderen. Dat is niet erg, dat is ook hartstikke leuk, maar stiekem ben je misschien best wel moe. En zie je op tegen de herfst- en wintertijd die eraan komt, terwijl er deze maanden vaak juist wel veel van je gevraagd wordt.

Dus er nog even tussenuit gaan en positieve energie op doen, wat zou dat heerlijk zijn! Nog even de zon te voelen! Je hoeft niet meteen een hele week vrij te nemen, gewoon een paar dagen kan ook. Samen met je partner (een vriend, vriendin, je moeder of zus) een dag of drie heerlijk relaxen in een mooi hotel. Bijslapen, lekker eten, ontspannen…

Dé plek om tot rust te komen is dan Hotel Asia Gardens, waar je je in Azië waant. Een chic hotel, maar tegelijkertijd zó relaxt. Grote sterren kiezen niet voor niets voor dit hotel.

Hotel Asia Gardens foto Follow my footprints

Ga samen iets leuks doen: een jeeptour in het mooie achterland (ineens sta je in een andere wereld!) of een wijnproeverij bij een bodega in de buurt (leuk, want je krijgt eerst een rondleiding en uitleg). Of iets nieuws wat er met kinderen niet zo snel van komt: een golfclinic (gewoon om het eens gedaan te hebben), een doopduik (die je misschien altijd al eens wilde doen) of een helikoptervlucht langs de kust (wauw, dát is gaaf!). Met z’n tweetjes mooie ervaringen opdoen.

Luxe dingen doen in Benidorm Followmyfootprints

En uiteraard even rustig samen eten, gewoon een keer iets luxer. Lekker genieten van de voortreffelijke keuken en samen nog gezellig ergens een drankje doen. Krijg je al zin? Fijne adressen zijn: La Tapería (leuk!), La Falua (iets chiquer), Villa Venezia (aan zee!) en het restaurant en de rooftopbar bovenop hotel Madeira Centro (die view!). Iets eenvoudiger, maar misschien wel de lekkerste: het kleine familierestaurant Casa de la Portuguesa.

Food Benidorm foto Followmyfootprints

Weet je waar dit allemaal kan? In Benidorm! Niet!? Wel! Wat?! Echt! Ja, doei! Leuk hè? Dat had je vast niet verwacht. Maar -ja, ik hoor het je al denken- ik ga toch niet naar Benidorm? Waarom niet? Kijk nog een keer naar de foto’s, naar het heerlijke hotel vooral. Eigenlijk is helemaal niet zo’n gek idee! Ook al ben je maar 2 of 3 dagen weg, je bent er wel even helemaal uit. Na die paar dagen luxe genieten kun je alles weer aan. Wedden?

Een retourtje Alicante vind je bij Transavia en Vueling momenteel tussen de 150 en 200 euro. Eind november en begin december rond de 100. Ryanair is goedkoper. Op bepaalde dagen in de herfstvakantie vlieg je al voor 130 retour vanaf Eindhoven. Eind november zelfs onder de 60 euro retour!

Meer leuks in en om Benidorm zien? Check ook de blog ‘Zo kende je Benidorm nog niet’.

Voor meer concrete informatie en nog meer activiteiten kijk je op de site Visit Benidorm.

Denise was op persreis in Benidorm en was verrast door die andere kant van Benidorm. Jij ook?

Foto’s: Denise Miltenburg

Vorig artikelEven ècht opladen? Dat kan zo!
Volgend artikelLetterplezier met de letterspelmat
Denise Miltenburg
Denise is single mama van 2 kinderen en eigenaar van Follow my Footprints. Voor Hip & Hot schrijft zij maandelijks een column over haar leven. Ook draagt ze haar steentje bij met reisartikelen. Denise weet als geen ander wat hip en hot is in binnen- en buitenland! Tekst & Fotografie Denise Miltenburg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in