Foto weekoverzicht Judith #196

Terwijl ik dit typ, lig ik al lekker in bed. Het was een heerlijk zonnige dag, helaas zat ik de halve dag in de schouwburg, maar dat mag de pret niet drukken. Het was sowieso best een pittige week, met veel emoties en indrukken. Waarom zal ik hieronder vertellen.

Maandag

De week begon met een paar afspraken op maandag, maar ook met tijd om achter de laptop wat achterstallige administratie bij te werken. Eigenlijk voor het eerst sinds tijden dat ik daar de ruimte voor had. Echt fijn. Eind van de middag ging ik naar The Penthouse in het centrum van Den Haag. Mijn oude buurtje zelfs, waar ik 8 jaar gewoond heb. Ik ging op de fiets, zodat ik ook een wijntje kon drinken. Er was een persevent voor Grand Est, een aantal provincies in Frankrijk. We kregen eerst een leuke presentatie over de Vogezen, Lorraine, Franse Ardennen en de Champagnestreek. Daarna was er een walking dinner, geheel in Franse stijl met bijpassende wijntjes. Ondertussen sprak ik allerlei leuke mensen en zag ik ook wat bekenden. Voor ik het wist was het alsnog best laat geworden. Dus op de fiets naar huis en naast Maik gekropen. Helaas sliep ik niet zo goed, toch iets teveel wijn op denk ik 🙂 Ik had trouwens wel een topdag qua beweging met al dat heen en weer gefietst!

Dinsdag

De wekker ging vroeg, ik was er niet echt aan toe. Maar ja, eigen schuld, dikke bult natuurlijk. Op de fiets was het fijn, de wind in mijn haren maakte dat ik een beetje wakker werd. De dag redde ik vervolgens prima. Het was een drukke dag, vol afspraken en heen en weer fietsen. ‘s Avonds was ik dan ook bekaf en ik viel heel vroeg in slaap. Van bijtanken kwam het helaas niet zo, want Yuren plaste in zijn bed en kwam ons dat vertellen.

Woensdag

Woensdag had ik ‘s morgens vroeg nog geen afspraak, dus kon ik naar de sportschool. De andere dagen heb ik trouwens ook gesport, maar gewoon thuis. Ik zet tegenwoordig een youtube filmpje op en doe dan een of andere thuis workout. Werkt prima en de kinderen doen soms zelfs met me mee. Maik lacht me alleen maar uit, maar dat kan me niks schelen. Hij heeft me zelf uitgekozen 😉 Na het sporten had ik nog wel wat afspraken, waarvan een hele bijzondere, maar daar kan ik helaas niks over vertellen. ‘s Avonds lag ik weer vroeg op bed, want moehoe! Deze nacht kon ik wel bijslapen gelukkig. Daar knapt een mens van op.

Donderdag

In de herfstvakantie ga ik een hele leuke opleiding doen en daar had ik ‘s morgens een intake voor. Ik had alles goed voorbereid: laptop aan, Fee op de iPad, zodat ik rustig kon bellen. De hele tijd zat Fee lief op de iPad, maar je kunt er de klok op gelijk zetten: zodra de telefoon gaat is er opeens iets met de iPad. Een filmpje dat blijft hangen, een spelletje wat niet lukt, jullie kennen het vast. Dus stond ik met die opleidingsmeneer de intake te doen met een krijsend kind naast me. Gelukkig had hij zelf ook jonge kinderen zei hij, dus hij begreep het.

Schoonmaakbeurt

Bij Lenthe op school had ik deze week de schoonmaakbeurt, dus rond kwart voor 1 was ik in de weer met een stofzuiger en een dweil in de klas. Gelukkig was het de laatste keer, nu hoef ik een poosje niet geloof ik. Aan het einde van de dag fietste ik weer naar Den Haag voor een werkafspraak. Op donderdag werk ik eigenlijk niet, maar deze afspraak was belangrijk, dus ik ging er toch heen. Thuis plakte ik nog zo’n “nee” sticker op de voordeur, want de laatste tijd worden we regelmatig lastig gevallen door verkopers aan de deur en daar ben ik ontzettend klaar mee. Ik sloot de dag af in bad.

Vrijdag

Op vrijdag was Fee bij oma en ging Lenthe ergens spelen. Ik ging namelijk naar Heleen. Heleen kennen de mensen die hier al een poos meelezen wel, zij heeft regelmatig geschreven voor Hip & Hot en ze regelt soms samenwerkingen. Ik heb het al eerder verteld, maar helaas is Heleen sinds juni ernstig ziek. Deze vrijdag bezocht ik haar. Ik nam zelfgebakken appeltaart mee die ik versierde met slagroom en gekleurde parels (een soort van Pippi taart, ik stuur haar regelmatig Pippi kaartjes in de hoop dat ze haar Pippi kracht geven) Het was ontzettend fijn om haar te zien, maar ook heel moeilijk. De onmacht dat je eigenlijk niets kunt doen om deze ellende voor haar op te lossen valt me zwaar. Het is zo’n groot verdriet, je kunt dat eigenlijk niet bevatten. Heleen krijgt nu immuuntherapie en die mòet gewoon gaan aanslaan. Duimen jullie allemaal mee? Misschien helpt het…

Hectiek

Rond de middag ben ik weer vertrokken, Heleen was moe en ik moest ook weer op tijd thuis zijn om iedereen overal op te halen. Maik ging gelukkig met Lenthe naar de zwemles, ik haalde Yuren van school en reed daarna door naar oma om Fee op te halen. We aten iets makkelijks, ik deed nog een workout om mijn doelen te halen en daarna gingen we allemaal vroeg naar bed. Iedereen was heel moe van de week. Ik heb ‘s nachts nog wel behoorlijk liggen piekeren. Heeft weinig zin, dat weet ik, maar het lukte me niet om mijn gedachten te stoppen.

Zaterdag

Ondanks de slechte nacht was ik toch om 7 uur alweer bij het zwembad. Het voelt echt alsof het midden in de nacht is, zo donker is het dan nog. Het was fijn om te zwemmen. Thuis kon ik lekker buiten mijn ontbijtje opeten in de zon. Inmiddels had Maik alles geïnstalleerd op mijn nieuwe telefoon. Ik heb de iPhone XS nu, en ben vooral heel blij met de camera. Echt een groot verschil met het toestel dat ik had. Om 2 uur kwam er een vriendinnetje van Sterre logeren. De meiden wilden naar de film, de andere kids keken op tv een film en Maik en ik dronken prosecco in de zon. Lekker relaxed dagje. Fee was trouwens wel moe en hangerig, waarschijnlijk omdat ze al heel vroeg wakker was die ochtend.

Zondag

We sliepen een beetje uit, daarna ging ik naar de sportschool. Eenmaal thuis moest ik van mezelf de BTW aangifte doen. Trouwens niet alleen van mijzelf, ook van mijn boekhouder 🙂  Ik zag vooral op tegen het inscannen van de bonnen. Ieder kwartaal neem ik mezelf weer voor dat ik het gewoon maandelijks ga doen, en ik doe het nooit. Dus ligt er dan een hele berg en dan heb ik geen zin om er aan te beginnen. Gelukkig is alles weer op tijd ingeleverd bij de boekhouder.

Woezel & Pip en de tijdmachine

Om half 2 bracht ik het vriendinnetje van Sterre weer naar huis en reed ik met Fee door naar de Koninklijke Schouwburg voor de voorstelling van Woezel & Pip en de tijdmachine. We waren daar voor uitgenodigd en Fee had er al weken naar uitgekeken. Ze zei voor vertrek: is dat vandaag? Ooh, leuk, ik heb er zolang op gewacht tot we er heen gingen! Ze vond het allemaal prachtig en heeft echt genoten van de voorstelling. Het ging over Woezel en Pip die dachten dat ze een tijdmachine van Wijze Varen kapot hadden gemaakt. Om dat te verbergen, probeerden ze zich steeds te verkleden als dino’s of oude beesten, zodat de Varen niet zou ontdekken dat hij niet naar het verleden kon afreizen of naar de toekomst. Uiteindelijk kwam de waarheid natuurlijk toch uit en was de moraal van het verhaal: gij zult altijd eerlijk zijn 🙂 We zagen nog wat BN-ers, zoals natuurlijk Dinand Woesthoff en Jesse Klaver enzo.

Afterparty

De afterparty was superleuk, met schmink en kleurplaten en opgravingen enzo, maar er waren zooooveel prikkels door de grote hoeveelheid kinderen dat ik besloot niet te lang te blijven. Feetje kreeg een mooie goodybag mee naar huis en was daar superblij mee. Mocht je trouwens interesse hebben in de theatervoorstelling: hier vind je de informatie. Hij is echt leuk voor de kleintjes, voor oudere kinderen (ouder dan 6) is het denk ik snel wat saai. Thuis dronken we nog een prosecco, ik maakte tomatensoep en pompoensoep en toen was de dag alweer om.

Op naar een nieuwe week, waarin we afreizen naar een regenachtig Ibiza (helaas), dus dat blogje krijgt waarschijnlijk de titel: wat te doen in Ibiza als het regent 🙂 Als iemand daar vast tips voor heeft, let me know!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in