Foto weekoverzicht Judith #356

wonder rainbow highIk was voor het eerst sinds tijden weer eens een keer verkouden! Nee, dat was niet fijn, maar misschien wel eens goed. Het was ook relatief vlot over, denk dat ik 2 dagen me echt niet zo fit voelde. Daarvoor en daarna stelde het weinig voor. Verder was de stukadoor op maandag en dinsdag nog lekker bezig, waardoor wij ons in allerlei bochten moesten wringen voor ons werk, maar het is allemaal weer gelukt. Tot slot heb ik ook veel pijn gehad in mijn schouder. Hoe ik daar aan kwam, geen idee, maar vervelend was het wel!

Maandag

De ochtend begon met een vergadering van mijn werk in een restaurant. Vooraf had ik veel twijfels over wel of niet gaan. Ik was namelijk erg verkouden. Had 3 keer negatief getest, ook PCR, dus zeker geen corona, maar je voelt je toch bezwaard. Je kunt anderen ook weer aansteken met de verkoudheid die dan voor dezelfde dilemma’s komen te staan als ik. Aan de andere kant is het natuurlijk van de zotte dat je niet eens meer verkouden wil worden. Af en toe een virusje meemaken is juist goed voor de weerstand. Ik overlegde met mijn leidinggevende die duidelijk aangaf dat ze er achter stond dat ik zou komen. Dus dat deed ik. Er zullen ongetwijfeld mensen zijn met een andere visie, maar ja, dat houd je toch. Bijna 18 miljoen mensen en dus ook 18 miljoen meningen. In de middag had ik geen afspraken meer, maar ik had genoeg te doen. Zo vloog de dag voorbij. Ondertussen was de stucadoor dan toch gestart met onze werkkamer, hoera!

werkkamer gestuct

Dinsdag

Ik had een heel drukke dag vol afspraken. Hardlopen deed ik in mijn lunchpauze, omdat er geen ander moment mogelijk was deze dag. In de middag had ik ook weer een afspraak op een school. Toen ik naar mijn auto liep, schoot er ineens een flinke pijn in mijn linkerschouder, die niet meer wegging. Het werd zo erg, dat ik zelfs paracetamol moest slikken om het enigszins draaglijk te houden. ‘s Avonds was er een ouderavond van de school van Sterre over het kiezen van een vakkenpakket. Ze zit in gymnasium plus 3 en in maart moet ze kiezen wat ze volgend jaar wil doen. De ouderavond was gelukkig online, maar supersaai. Maik en ik vielen allebei zowat in slaap. Na een half uur hebben we de laptop maar uitgezet. Eigenlijk wisten we alles allang. De stucadoor had lekker doorgewerkt en was bijna klaar. 

bezig met werkkamer stucen

Woensdag

De ochtend begon alweer vroeg met testen voor toegang, daarna reed ik meteen door naar de sportschool. Om half 11 had ik een online overleg voor mijn werk en om half 1 haalde ik Fee op van school om samen met haar naar Wondr Amsterdam te gaan voor een Rainbow High Event. Er was een bekende Tiktokker (maar omdat ik daar niet op zit had ik geen idee) en er waren allerlei leuke activiteiten. Fee moest even loskomen, maar ze vond het superleuk. We hebben heel veel leuke foto’s gemaakt en na afloop kreeg ze een goodiebag met haar favoriete Rainbow High pop mee. Dat schijnt nu weer helemaal hip te zijn dus wie nog een cadeau zoekt voor als die man met die witte baard er weer is: dit is denk ik een goeie tip. Fee is er in elk geval dolgelukkig mee en sleept die pop de hele dag achter zich aan. 

fee in de make upfee blij met rainbow high pop

 

 

 

 

 

 

rainbow high tiktok filmpje

Donderdag

Tja, het begint een beetje saai te worden, maar stip 8.15 uur stond ik opnieuw bij testen voor toegang. Daarna racete ik naar een school in Den Haag waar ik een bijeenkomst had waar ik ook een presentatie en activiteit moest organiseren. Dat verliep overigens goed, dus dat was fijn. Daarna snel naar huis voor de lunch en door naar Amsterdam, waar ik een Travelpress event had. Allerlei reisorganisaties en regio’s zijn er dan om samenwerkingen mee te bespreken voor je blog. Ik zag ook veel bekenden, dus het was sowieso gezellig. Bij de borrel voelde ik me wat minder comfortabel, omdat het best druk was in een kleine ruimte. Ik besloot met Melissa samen ergens een hapje te gaan eten waar het wat rustiger was. We kwamen terecht in Badhoevedorp bij een soort strandtent: Q Beach. Er was een gezellige sfeer en we hebben ook prima gegeten. 

travel press

Vrijdag

In de ochtend ging ik sporten en daarna testen, alvast voor zaterdagochtend als ik wilde gaan zwemmen. Daarna had ik een afspraak met de school van de kids, omdat ik klassenouder ben van de klas van Yuren. Online gelukkig, dus ik hoefde niet weg. Om kwart voor 1 moest ik Fee alweer gaan halen. De rest van de middag hing ik een beetje met een kruik op de bank. Ik had nog steeds heel veel pijn in mijn schouder, het was eigenlijk niet te doen. ‘s Avonds kreeg ik van Maik een Stoov kussen, een soort kruik maar dan elektrisch. Heel fijn! 

stoov kussen

Zaterdag

Zaterdag is zwemdag, dus om 7 uur lag ik in het bad. Na mij kwamen er 2 mensen die verschrikkelijk veel stennis maakten over de qr code. Er werden lelijke dingen geroepen. Zo ontstond er wel een mooi gesprek met de directeur van het zwembad. Ze gaf aan zelf ook niet blij te zijn met deze maatregel en er ook niet in te geloven, maar met haar rug tegen de muur te staan. Ze wil ook graag de zwemlessen door laten gaan. Als iemand gaat klagen dat ze niet controleren, krijgen ze een boete van €10.000. Dat risico kunnen ze niet lopen en dat snap ik. Ik zwom ipv 70 baantjes er maar 50, omdat Yuren om 8 uur in het Westland moest voetballen. Dat was misschien maar goed ook, want ik had nog steeds heel veel pijn aan mijn schouder. Later op de dag zijn Maik en ik verf gaan uitkiezen voor de werkkamer. Ik nam meteen nog een mooie plant mee. Nu kijk ik er erg naar uit om aan de slag te gaan met de styling, maar eerst moet er nog geverfd worden. Het stucwerk is gelukkig bijna droog, dus ik heb goede hoop dat we snel verder kunnen. Mijn schouder was nog steeds niet fijn, maar ik heb veel oefeningen gedaan en Maik heeft me gemasseerd. Dat hielp wel een beetje. 

mastermind met letters yurenlenthe en fee knuffelen

Zondag

Ik ben een beetje onrustig, omdat het huis nog steeds een rommel is. Overal ligt troep uit de werkkamer en na 3 weken begin ik daar wat last van te krijgen. Ik kan niet zo goed tegen rotzooi. Daarom zat ik Maik een beetje te pushen om nu toch echt vandaag te gaan schilderen. Gelukkig heeft hij dat ook gedaan: het plafond is gewit en twee muren zijn geverfd. De andere muren krijgen een kleur, en dat konden we niet meer goed zien toen het donker werd. Dus waarschijnlijk gaat dat pas woensdag gebeuren. Hopelijk kunnen we dan in het weekend de kasten in elkaar zetten en de kamer in orde gaan maken. Nog 1 week volhouden! Verder heb ik deze dag weer getest voor toegang, omdat ik maandag naar de sportschool wil. De mevrouw bij de teststraat kent me inmiddels. Ze zei dat ze nog nooit zoveel positieve tests had gehad als vandaag. Voornamelijk kinderen. ‘s Avonds kregen we bericht dat iemand van het voetbalteam van Yuren ook Corona heeft. Gelukkig heeft hij niet echt dichtbij deze jongen gestaan zaterdag en het was ook buiten, dus hij hoeft niet in quarantaine. Ik houd het deze week even in de gaten, mocht hij klachten krijgen dan kunnen we altijd even gaan testen. Verder heb ik 10 km hardgelopen, maar veel meer heb ik niet gedaan. Mijn schouder ging wel beter dan de dagen hiervoor gelukkig. 

maik verven werkkamer

fee en pip samen

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #355
Volgend artikelWaarom een autoverzekering zo belangrijk is
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in