Foto weekoverzicht Judith #460

fee c diplomaEen prima week. Wel druk, want ik de opleiding begon, maar ik kreeg daar veel energie van. Daardoor voelde het niet zo. Helaas eindigde de week wat minder fijn, want Maik ging karten met Yuren en had een mega crash waardoor hij enorm veel pijn had erna. Dus onze maandag gaat er eentje van doktersbezoekjes worden helaas…

Lees ook: Foto weekoverzicht Judith #459

Maandag

Ik begon de week druk. Eerst vergadering op mijn werk en daarna van hot naar her sjezen.  Mijn laatste afspraken waren online, dus ik ging eerst naar huis om daar aan te beginnen. Dat was wel een lange middag. Het waren 6 afspraken van ruim een half uur en ik was dan ook pas om 6 uur klaar. Toen moest ik snel koken, want Sterre had een open dag van de UVA. Ze is zich alvast aan het oriënteren op allerlei studies, omdat ze volgend jaar een keuze moet gaan maken. Ik ben heel benieuwd wat ze uiteindelijk gaat kiezen. Op dit moment zit ze in de hoek van Theater en Filmwetenschappen of kunstgeschiedenis. Maar ze kijkt ook naar Politicologie en Filosofie. Het kan dus nog alle kanten op. 

bestellingen inpakken nov 23

Dinsdag

Ik begon de ochtend met een afspraak in Den Haag, waar ik met de auto heen ging. Daar was ik achteraf blij mee, want het regende behoorlijk toen ik klaar was. Blij dat ik daar niet doorheen hoefde. Daarna had ik thuis een afspraak online en in de middag had ik nog een afspraak op een school hier in de buurt van mijn huis waar ik naartoe ging. Tussendoor had ik tijd om thuis te lunchen en ook nog wat mails te beantwoorden en telefoontjes te plegen. ‘s Middags zat ik de hele middag op een school voor overleggen. 

fee dancing

Woensdag

In december ga ik samen met een collega op een school een training geven. Die moest nog worden voorbereid, dus had ik om half 10 met een collega afgesproken op kantoor. Daar hebben we best wel lekker zitten werken en de taken verdeeld. In de middag heb ik niet gewerkt, omdat ik donderdagochtend ook alweer een werkafspraak had. Aangezien dit een drukke week is met de opleiding erbij, heb ik deze middag bewust in mijn agenda geblokt. 

kantoor nov 2023

Donderdag

Ik ging op de fiets naar een mytylschool/tytylschoon in Delft, waar ik adviseur ben. Dit keer was het hele team bij elkaar, ik had vorig jaar nog niet met iedereen kennisgemaakt in de school. Ook kreeg ik een rondleiding. Dat was best wel indrukwekkend. We hebben afspraken gemaakt voor het komende schooljaar en rond half 12 zat ik weer op de fiets naar huis. Veel tijd voor mezelf had ik niet, want ik had nog wat werkdingen te doen en daarna moest ik de kinderen alweer van school halen en naar pianoles brengen. 

st maarten 2023

Vrijdag

De eerste dag van de opleiding tot Mediatior. Altijd een beetje spannend: waar is het, kun je er parkeren, welke mensen zijn er nog meer etc. Het begon al met dat Fee haar Sint Maarten lantaarntje vergeten was en ik dat nog moest langsbrengen op school. Daarna bleek de weg opgebroken dus uiteindelijk was ik 5 minuten te laat. Het was in het begin een beetje aftasten onderling, maar gedurende de dag leerde iedereen elkaar steeds beter kennen. Het was een dag vol indrukken, maar ook eentje die energie gaf. In de avond was het hectisch, want Maik was niet op tijd thuis dus ik moest enorm haasten om iedereen op tijd bij de zwemles te krijgen, maar dat lukte. 

mediator opleiding

Zaterdag

Ook zaterdag was het weer een opleidingsdag. Fee zat ‘s morgens in tranen aan de ontbijttafel. Ze moest die dag afzwemmen en daar kon ik natuurlijk niet bij zijn. Dat vond ik zelf ook heel lastig, maar het was niet anders. Ik heb haar 2 keer gebeld, de eerste keer om succes te wensen en de 2e keer om te feliciteren. Natuurlijk heeft ze het gehaald! Yuren en Lenthe mochten nog niet afzwemmen. Zij zijn ook bezig voor hun C (maar ook iets later begonnen dan Fee). Ze zijn trouwens heel boos op me dat ze hun C nog moeten halen, maar daar komen ze wel overheen 😉

fee medaille c diploma

Zondag

Ik was best wel moe van de hele week, dus ik ben lang in bed blijven liggen. Daarna heb ik 5 km hardgelopen. Dat had ik al ruim twee weken niet gedaan, vanwege een blessure bij mijn hamstring links. Helaas merkte ik tijdens het rennen dat het nog steeds niet over is. Gelukkig heb ik wel steeds gezwommen en ben ik naar de sportschool geweest, zodat mijn conditie nog prima is. Het ging dus ook best wel goed. De rest van de middag heb ik lekker op de bank gehangen met mijn boek. Ik heb het helaas nog niet uitgekregen. Na het avondeten ging Maik met Yuren karten. Yuren wilde dat al weken graag, dus nu gingen ze. Toen ze thuis kwamen, bleek het niet zo goed te zijn gegaan… Maik was gecrasht en had heel veel pijn. Hij kon amper meer lopen. De hele nacht heeft hij amper geslapen van de pijn, dus vanmorgen heeft hij meteen de huisarts gebeld om even langs te gaan. Daardoor moet ik mijn planning even door de war gooien, maar het is niet anders. Hij kan niet zelf autorijden. 

hardlopen nov 23

Vorig artikelBorstlift na zwangerschap: een veel gekozen ingreep
Volgend artikelHoe combineer je verschillende interieurstijlen zonder dat het rommelig wordt?
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in