Geboortekaartjes, de nieuwste trends voor 2015 op een rij!

allenieuwe-geboortekaartjesOp allenieuwegeboortekaartjes.nl spot je in een mooie golfbeweging de laatste trends op geboortekaartjesgebied. Zag je 2 jaar geleden nog voornamelijk vierkante kaarten met veel kleur. We kunnen je blij maken deze trend is voorbij!

Weg met kleurrijke illustraties hallo eenvoud!

Ruitjes, kleurrijke kaarten vol bloemen? Ze verdwijnen in 2015 langszaam naar de achtergrond. We kiezen voor lief en minder kleur. En steeds vaker voor 1 basiskleur, aangevuld met subtiele steunkleuren

We houden van groen!

Groen in al zijn kleuren, dat wel. Zo zijn pastelgroen, mintgroen, oud groen en bosgroen allemaal even hip! Mede ook omdat ze geschikt zijn voor zowel een jongens als meisjes geboortekaartje.

We nemen afscheid van de uiltjes.

Deze uitltjes in alllerlei vormen maten en kleurne worden niet vervangen door een bepaalde diersoort. De bosdierjes zijn populair, denk aan hertjes, eekhoorntjes, egeltjes, etc.. Daarbij worden de illustraties minimalistisch maar professioneler. Met bijzondere, grappige en fijne details onderscheid een mooie illustratie zich van de rest.

In 2015 komt het rechthoekige formaat (20 x 10cm) vol in “the spotlight”. Een mooi formaat, weer eens wat anders hoor ik je denken.. En dat is zeker waar! De papierkeuze is hierbij echter wel belangrijk. Dit formaat geboortekaartje voelt namelijk  bij gebruik van dezelfde papiersoort minder stevig aan  dan een vierkante kaart. Kies dus hierbij -als het even kan- voor een wat dikkere papiersoort voor jullie geboortekaartjes.

Gebruik Allenieuwegeboortekaartjes.nl samen met bijvoorbeeld pinterest als inspiratiebron. Een moodboard kan helpen met het kiezen van jullie geboortekaartjes. Maak er dus 1 en je hebt overzichtelijk op een rij welke details jullie elke keer opnieuw leuk vinden voor jullie unieke kaart.

de nieuwste geboortekaartjes

 

Volg ons!
Volg Hip & Hot Blogazine via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste tips voor ouders en kinderen!

facebook.com/hipenhotmagazine
twitter.com/hipenhot
instagram.com/hipenhot
pinterest.com/hipenhot

Vorig artikelLove is in the air… leuke evenementen op Valentijnsdag
Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #4
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in