Gepersonaliseerde cadeaus voor Valentijnsdag

Het lijkt nog ver weg, maar voordat je het weet is het alweer Valentijnsdag. Voordeel is wel dat de lente dan ook weer in zicht is. Ik heb er dit jaar zo’n zin in! Heb het wel gehad met het donker, met name ‘s ochtends . Kijk er enorm naar uit om naar buiten te gaan, lekker te fietsen en frisse lucht te happen. Maar goed, nog even geduld daarvoor. Ik vind het in ieder geval leuk om me weer te verdiepen in Valentijnscadeaus. Dit jaar ga ik denk ik voor de gepersonaliseerbare cadeaus. Wel zo fijn als de ontvanger van je cadeau merkt dat je moeite voor haar of hem hebt gedaan. Daarom in deze blog: gepersonaliseerde cadeaus voor Valentijnsdag!

Lees ook: 8 x leuke free printables voor Valentijnsdag

Gepersonaliseerde cadeaus voor Valentijnsdag

Gepersonaliseerde cadeaus voor Valentijnsdag kun je onder andere vinden bij Radbag. We schrijven wel vaker over deze webshop. Dat kan ook niet anders, want voor elke gelegenheid vind je er wel wat leuks en passends. Ik heb een selectie gemaakt voor mijn top van gepersonaliseerde cadeaus voor Valentijnsdag.

Personaliseerbare poster

Hoe leuk is deze personaliseerbare poster? Zet er de meest bijzondere data op, bijvoorbeeld jullie ontmoetingsdatum, de datum dat er een relatie ontstond, de trouwdag, de geboortedata van je kinderen. Op de poster is ruimte voor maximaal 6 data, dus je kunt je uitleven. Je hebt er vast wel een mooi plekje voor in huis. Tip: lijst ‘m alvast in…

Gepersonaliseerde cadeaus voor Valentijnsdag belangrijke data

Snijplank voor koppels

Ga je binnenkort samenwonen? Of ken je een stelletje die plannen in die richting heeft? Dan is de snijplank voor koppels een goed persoonlijk cadeau. Het kan prima gebruikt worden in de keuken, maar misschien vinden ze dat wel zonde en zetten ze ‘m ter decoratie neer.

Gepersonaliseerde cadeaus voor Valentijnsdag snijplank

Mok met naam

Misschien wat minder origineel, maar wel heel functioneel is deze gepersonaliseerde mok.  Aan de ene kant kan je een naam laten zetten, en op de achterkant staat ‘good morning’. Als dat geen mooi begin van de dag is…? Iedere ochtend kan je geliefde aan je denken als het eerste kopje koffie wordt ingeschonken.

personaliseerbare-naam-mok-dcf

Dit was alweer het laatste item in de blog over gepersonaliseerde cadeaus voor Valentijnsdag. Weet jij nog iets leuks, geef dat dan vooral door!

Vorig artikel9 x Kinderboeken over sneeuw
Volgend artikel10x inspiratie voor buitenspeelgoed
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

1 REACTIE

  1. Radbag is echt wel het van het, hè, in cadeautjesland 😉 Die posters heb ik daar ook al eens terug gevonden en ik vind ze ook geweldig! Ook al doen wij niet echt aan Valentijn, ik denk dat ik toch iets kleins ga bestellen bij Radbag… gewoon, omdat het allemaal zo leuk is en dan is iedere reden goed genoeg 😀

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in