Goedkopere koffie drinken

goedkopere koffie drinken dolce gusto alternatiefToen wij net in ons nieuwe huis kwamen wonen, was ons inbouw koffieapparaat er nog niet. Noodgedwongen moesten we dus een alternatief hebben. Na lang wikken en wegen kozen we voor een Dolce Gusto koffiezet apparaat. Deze was niet zo duur, ook niet zo groot op het aanrechtblad en ze hadden allerlei smaken koffie, maar ook chocolademelk. Dat vonden de kinderen natuurlijk lekker. Het bleek een ideaal koffiezetapparaat waar we veel plezier van hebben gehad. Goedkopere koffie drinken konden we dus met de Dolce Gusto. In deze blog vertel ik hoe dat zit.

Lees ook: Verrassend leuke trucs met een kopje koffie

Koffie in een handomdraai

Inmiddels is ook mijn schoonmoeder fan. Dat was ze al, omdat ze het hier steeds dronk. Ze vond het lekkere koffie. Zij is de enige die het drinkt, waardoor een gewoon koffiezetapparaat eigenlijk geen optie is. Daardoor vonden wij een Dolce Gusto een perfect verjaardagscadeautje. Het is een mooi apparaat in de keuken en je zet je kopje koffie in een handomdraai. Zo zet ze iedere avond voor zichzelf een kopje koffie in een smaak naar keuze.

Smaken Dolce Gusto

Er zijn namelijk verschillende smaken Dolce Gusto koffiecups. En niet alleen koffie, maar ook thee en chocolademelk kun je met zo’n cup maken. Daarom is het leuk om een hele verzameling in huis te hebben, zodat je niet altijd hetzelfde hoeft te drinken. Bovendien is het leuk om je bezoek een ruime keuze te kunnen aanbieden. Alleen zijn die cups best wel duur. Zeker als je het vergelijkt met gewone filterkoffie. Liever zou je natuurlijk goedkopere koffie drinken. Hoe los je dat op?

Goedkopere alternatieven voor de gewone cups

Nu zijn er toevallig ook goedkopere alternatieven voor de gewone koffie cups. Deze Dolce Gusto Cups heb je ook in verschillende smaken, maar zijn bijna de helft goedkoper! Dat is nogal de moeite. Zo kun je er nog meer op voorraad hebben, voor minder geld. Je kunt ze gewoon online bestellen, dat maakt het extra eenvoudig. Ze hebben zelfs een proeverij, waardoor je goedkopere koffie kunt drinken in 4 verschillende smaken die je ineens bestelt.

Favoriete smaak

Je zult merken dat je al snel een favoriete smaak van de Dolce Gusto cups krijgt. Ik was bijvoorbeeld fan van de café au lait. Mijn man juist van de Latte Macchiato. De kinderen van de chocolademelk. Die heb je dan ook het meeste in huis en die smaak gaat het hardst. Wil je goedkopere koffie drinken, dan is het best een slim plan om daar in elk geval een goedkoper alternatief van in huis te halen.

goedkopere koffie drinken choc au lait

Vorig artikelNoord-IJsland, 28 bezienswaardigheden die de moeite waard zijn
Volgend artikelBezienswaardigheden in Oost-IJsland
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in