Gupje

paddestoelBij Gupje kun je terecht voor geboortekaartjes en kinderkamerkunst. Als je de website bezoekt, zie je al meteen wat een vrolijkheid Gupje tentoonstelt. Een springend visje fladdert over de homepage, je wordt er spontaan vrolijk van. Geboortekaartjes vind je er in verschillende thema’s, maar de rode draad is bloemig, vrolijk, kleurig, lief en stijlvol. Via Gupje kun je je geboortekaartje op canvas laten drukken, maar het is ook mogelijk om een leuke afbeelding uit te kiezen en deze te personaliseren met een geboortedatum en naam. Het piraatje Milan, vast vermoemd naar het zoontje van de eigenaresse, vind ik zò leuk!

kaartjesgupje

Voor Hip & Hot heeft Gupje een mooi schilderijtje naar keuze van 40 x 40 cm beschikbaar gesteld voor de winactie. Je moet natuurlijk wel wat doen. Maar dat is dit keer niet zo moeilijk. Geef via dit formulier aan welk kaartjes-thema jouw het meest aanspreekt, en wie weet mag jij dan straks zo’n mooi schilderij uitkiezen! Deze actie loopt tot 23 september 2009.

piraatgupje

Vorig artikelKiwikids
Volgend artikelMassagebonbons
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in