Kiwikids

kiwikids_ezyroller_smallVoor wie bedacht heeft dat ie even de hand op de knip moet houden: ga dan maar beter niet kijken op de website van Kiwikids, want op zeker dat je iets gaat bestellen. Het is eigenlijk onbegonnen werk om te vertellen wat ik daar allemaal voor leuke dingen zie. Bijna ALLES is leuk. Ik zou beter kunnen schrijven wat ik niet leuk vind, dan ben ik sneller klaar. Maar ja, dat leest iedereen minder graag. Ik doe dus toch een poging.

Kiwikids

Bij Kiwikids verkopen ze speelgoed, cadeautjes en hippe kinderkameraccessoires. En dan niet zomaar gewoon dertien-in-een-dozijn spulletjes, nee, het is allemaal hip en bijzonder! Niet van plastic, maar van duurzame materialen zoals stof en hout. Oke, daar gaan we dan. Wat ik heel leuk vind zijn de stoffen landkaarten & wereldbol. Geweldig voor in de kinderkamer, goed voor uren speelplezier. En de Wishbonebike, een loopfietsje dat heel handig op 3 verschillende manieren in elkaar te zetten is, zodat je er extra lang plezier van hebt. Of wat dacht je van die leuke speelkleden van Skip*Hop, die zo leuk in elkaar gepuzzeld kunnen worden. De vrolijke en superleuke drinkbekers en borden, de Ezyroller, de grappige cd’s (bijvoorbeeld die met het taalsprookje) en de houten voertuigen die zowel voor jongens als meiden heel goed zijn om mee te spelen. Nou ja, je leest het al, ik kan wel bezig blijven. Beter is om zelf te gaan kijken. Bij Kiwikids dus. Trek er maar even een poosje voor uit…. Kiwikids heeft trouwens ook een fysieke winkel in Noordwijkerhout. Dus wil je al die leuke dingetjes eens in het echt aanschouwen? Plan dan een dagje Noordwijkerhout in. 

 

KiwiKids_Wereldbol_800

Vorig artikelUitgeverij Snor
Volgend artikelGupje
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in