My-line

Wie op zoek is naar leuke (geboorte)schilderijtjes, muurstickers, raamstickers of ansichtkaarten, kan terecht bij My-line. Een webshop met unieke afbeeldingen, die je zelf naar keuze op een schilderijtje kunt laten zetten of als raamsticker kunt laten komen. Keuze genoeg! Ik viel direct voor de vrolijke kikker en kreeg deze al vlot in huis. Ik was blij verrast. Het schilderijtje ziet er heel leuk uit, dus die kan op de kamer van mijn zoontje. Hij had nog wat lege muren dus het kwam goed van pas! Ook de muurstickers zijn van mooie kwaliteit, met die grappige teksten geeft dat een kamertje net even iets extra’s. De vrolijke kleuren maken het tot een bijzonder geheel. En die kleuren zie je al direct als je naar de website van My-line gaat.

Nu heeft My-line een heel leuke wedstrijd bedacht. Op advies van hun klanten zijn ze namelijk begonnen met geboorteraamstickers en muurstickers. Zij willen het assortiment graag uitbreiden en vragen onze Hip & Hot lezers om mee te denken! De opdracht is als volgt: maak een eigen ontwerp voor een geboorteraam- of muursticker, hiervoor maak je gebruik van een afbeelding van My-line, geheel naar eigen inzicht. Je ontwerp stuur je dit keer niet in via het daarvoor bestemde formulier, maar via ontwerpwedstrijd@hipenhot.nl. De winnaar ontvangt zijn eigen ontworpen sticker en deze wordt tevens opgenomen in het assortiment! Als dat geen eer is…

Heb je al iets leuks gezien? Gebruik de code HIPHOT en ontvang direct 20% korting op je bestelling!

Vorig artikelTante Koekie
Volgend artikelHippySkippy
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in