Holland Huis

tegelsticker holland huisHollandse producten zijn al een tijdje hartstikke hip. Er kwamen al vaker webshops voorbij die Holland-artikelen verkopen. Niet eerder kwam dit product voorbij: de Oer-Hollandse tegelstickers, gebaseerd op de oud-Hollandse tegeltjes uit grootmoeders tijd. Ideaal voor diegene die zijn of haar keuken, badkamer of toilet een nieuwe uitstraling wil geven, zonder al te veel geld te hoeven spenderen. De tegelstickers van Holland in Huis zijn vervaardigd van een hoogwaardige, zelfklevende vinylfolie en verkrijgbaar in een set van acht stuks voorzien van verschillende oud-Hollandse taferelen. De stickers zijn eenvoudig zelf aan te brengen op gladde wandtegels. Maar er is meer bij Holland in Huis dan alleen tegelstickers. Eigenlijk verkopen ze gewoon alles, in oer-Hollands thema. Raamstickers, deurstickers, plakletters, kastfolie, geboorte- en huwelijkstickers, maar ook voor een eigen ontwerp of een afwijkend formaat kun je bij Holland in Huis terecht. Alles is mogelijk! Bedenk zelf iets hips, overleg via de mail en je zult op je wenken bediend worden.

raamsticker

Heb je al rondgekeken op de website van Holland in Huis? En iets leuks gezien? Dan moet je echt meedoen met de Hip & Hot winactie. Je kunt namelijk 2 cadeaubonnen ter waarde van 25 euro winnen! Stuur hiervoor een mailtje naar contact en laat even weten wat jij het leukste product op de website vindt! Deze actie loopt tot 16 augustus 2009.

In holland staat een huis

Vorig artikelSpeeltuinshirt
Volgend artikelGuru’s Goodies
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in