Je tanden poetsen zonder tandpasta

Stark tandpasta tablettenJe tanden poetsen zonder tandpasta, kan dat echt? Jazeker! Met de tandenpoetstabletten van Stark’s. Die zijn duurzaam, natuurlijk, geen waste & vegan. Heb je meteen ook de redenen te pakken waarom je ze zou gebruiken, want dat was misschien nog wat onduidelijk. Ik heb ze zelf in huis en ik ga in deze blog vertellen hoe vaak ik ze gebruik en wat mijn ervaring met de Stark’s tandenpoetstabletten. 

Lees ook: tandenpoetsen voor tieners

Je tanden poetsen zonder tandpasta

Stark’s is geen nieuwkomer op de markt. In 1830 poetste heel Nederland met het premium tandpoeder merk Stark’s. Dit merk is nu nieuw leven ingeblazen. Het poeder zijn nu tabletten geworden, met een vernieuwd recept dat precies voldoet aan de moderne mondverzorging standaard, maar nog steeds 100% natuurlijk, geen waste vegan én duurzaam. 

De ingrediënten van de tandpasta tabletten

Stark’s originals tandpasta tabletten worden gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten die zorgen voor een goede mondhygiëne, sterk tandglazuur en actief tandbederf. Er is ook een variant zonder fluoride. Het werkt echt precies hetzelfde als gewone tandpasta, maar dan zonder de chemische middeltjes. Echt duurzaam dus; minder waterverspilling en plastic tubes die zijn ingewisseld voor milieuvriendelijke en recyclebaar karton. Poets je twee keer per dag met Stark’s dan zorg je niet alleen goed voor je tanden en tandvlees, maar draag je ook nog eens je steentje bij aan een betere wereld. 

Je tanden poetsen zonder tandpasta met tabletten

Hoe gebruik je het?

De tabletten zijn eenvoudig in het gebruik. Je bijt de tablet kapot in je mond, maakt je tandenborstel nat en begint met poetsen. Dat doe je op exact dezelfde manier als je dat gewend bent. Is het te droog, dan kun je nog een beetje extra water toevoegen. In het begin is het even wennen, maar dat duurt niet lang. Ik ben er zelf inmiddels al aan gewend. Je hebt een frisse smaak in je mond na het poetsen, maar het voelt ook wat droger. Toch went het snel.  

Je tanden poetsen zonder tandpasta mijn ervaring met starks

Mijn ervaring

Zoals ik hierboven al schreef went het vrij snel. Wel vind ik de frisse smaak iets minder dan gewone tandpasta en het voelt ook wat droog. Ik gebruik het nog niet permanent, maar wel regelmatig. Heb ook een doosje in mijn tas zitten voor onderweg. Heel handig. Wil jij ook je tanden poetsen zonder tandpasta? Je koopt Stark’s tandtabletten hier. 

tandpasta in tabletvorm stark

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #329
Volgend artikelWat zijn tijdloze kledingstukken die je jaar in, jaar uit kunt dragen?
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in