Heel veel populair speelgoed met Black Friday korting!

lego city politiebureauWie slim is, koopt de sinterklaas èn kerstcadeaus voor de kinderen nu. Het regent Black Friday deals, dus waarom zou je meer betalen dan nodig? Ik ben eens gaan rondkijken en heb speelgoed geselecteerd dat over het algemeen heel populair is. Speelgoed waar veel kinderen dus blij van worden. Ik zou zeggen: doe er je voordeel mee! Sommige speelgoed items zijn wel prijzig hoor, dus weet niet of het bij je budget past. Ik sorteer het op prijs, dus zo kun je zelf overslaan wat niet passend is. Heel veel populair speelgoed met Black Friday korting, sla je slag!

Lees ook: Cadeautips voor jongens van 10 jaar
Lees ook: Cadeautips voor meisjes van 13 jaar

Heel veel populair speelgoed met Black Friday korting!

Soms leggen opa’s en oma’s iets bij, waardoor je net even een wat duurdere (en dus vaak toffere) doos lego kunt aanschaffen. Hier zijn ze al tijden fan van Harry Potter. De grootste wens is dus een Harry Potter kasteel. Ik overweeg nog om de doos aan te schaffen voor alle vier de kinderen tegelijk. Dat geeft ook meteen weer een leuke activiteit voor allemaal en dat schept een band. Samen aan iets bouwen. Deze prijs voor één van de kinderen alleen vind ik echt teveel zelf, ook al is het wel echt heel tof. Anyway, hieronder komen de door mij geselecteerde items die een spectaculaire korting hebben. Ik begin met het duurste en hoe verder naar onderen, hoe goedkoper het wordt.

Harry Potter kasteel lego

Cadeaus van 400-200 euro

In de categorie achterlijk dure cadeaus (ik zeg het er maar even bij) zag ik fantastische deals van lego. Sommige zijn dagdeals, dus het zou zo kunnen dat ze morgen alweer duurder zijn. Wil je dus zoiets aanschaffen, dan zou ik het vandaag nog doen.

LEGO Bugatti

Technisch lego graafmachine

LEGO Mindstorms

Cadeaus van 200-100 euro

lego creator boekwinkel

Heel veel populair speelgoed met Black Friday korting! Landrover technisch lego

LEGO Piratenboot barracuda

Cadeaus van 100-50 euro

Heel veel populair speelgoed met Black Friday korting Frozen Arendelle kasteel

Heel veel populair speelgoed met Black Friday korting! marjorette garage

lego friends feestboot

Cadeaus van 50-10 euro

clementoni speelgoedrobot

Heel veel populair speelgoed met Black Friday korting! bestuurbare auto

Heel veel populair speelgoed met Black Friday korting! playmobil tankstation

Vorig artikel7 manieren om piano te leren spelen
Volgend artikelWat zijn de beste in-ear systemen voor mij?
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in