Kinderschoenen online kopen, verstandig of niet?

Schoen bunnies jongenDurf jij online schoenen te kopen voor je kinderen? Ik vind het altijd eng… Kindervoetjes zijn immers nog in de groei, is het dan wel verstandig? Bovendien hebben twee van mijn drie kinderen extreem smalle voeten. Ze passen haast nooit. En dan zit je ook nog eens met het probleem dat de ene voet de andere niet is. Ik besloot eens wat research te doen. Ik vond een hele goede website, waar ze niet zomaar wat roepen, maar waar ze ook daadwerkelijk bronnen aanhalen zoals wetenschappelijk onderzoek. Het is zeker de moeite waard om daar als moeder (of vader) eens te gaan lezen: Tips Kinderschoenen kopen. Hier lees je, dat het eigenlijk heel onverstandig is om schoenen (ongepast) online aan te schaffen.

laars meisje bunnies

Dat klopt precies met de informatie die ik van LINE footwear kreeg. Ook zij zeggen: “Koop geen kinderschoenen online, want veel kinderen dragen zo de verkeerde maat en het verkeerde model schoenen. Dit kan klachten opleveren. Het is belangrijk naar een gespecialiseerde kinderschoenwinkel te gaan, waar ze de voeten zowel in de lengte als in de breedte opmeten en een loopanalyse doen.”  LINE footwear heeft kinderwinkels door heel Nederland en is gespecialiseerd in kindervoetjes. Ze verkopen diverse kinderschoenen die verkrijgbaar zijn in meerdere breedte maten. Heel handig voor mijn oudste twee,  met hun smalle voetjes. Ze verkopen echt leuke merken, zoals Mimpi, Clic, Develab, maar bijvoorbeeld ook Bunnies, gespecialiseerd in extreem smalle voetjes. LINE footwear heeft tevens een filmpje gemaakt met nuttige informatie over het opmeten van kindervoetjes.

Hier vind je een lijst met al hun vestigingen door heel Nederland.

schoen track style jongen

 

Banner-gesponsord-product

Vorig artikelEen herfstvakantie vol Zweedse kinderfilms
Volgend artikelTexel, het kidsproof Ibiza van het noorden
Judith van Wijk
Vrouw, 41, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here