Kom je ook winkelen in Stad op de lentefair?

stad_straat_okt2013[2]Hip & Hot bericht regelmatig over Stad.nl, de Nederlandse online winkelstad voor unieke winkels. Dat komt omdat wij Stad.nl een mooi initiatief vinden. Er worden door kleine en bijzondere winkeliers de meest unieke en hippe producten verkocht.

Stad.nl viert de lente met een online lentefair die gisteren is begonnen en duurt tot en met 17 april. Centraal tijdens deze fair staat een paasbest en duurzaam leven. Daarom is er een duurzaamheidsmarkt op het stadsplein, waar je virtueel shopt naar duurzame woon- en mode-items uit de winkels van Stad.nl.

paaseierenzoeken2

Wat is er allemaal te doen?

Paaseierenzoektocht

Natuurlijk een paaseierenzoektocht, want want is pasen zonder eieren zoeken? In de straten en winkels van Stad.nl zijn paaseieren verstopt. Vind ze en je krijgt een woord. Met dit woord maak je kans op een cadeaubon van € 25.

De duurzaamheidsmarkt

Op de markt op het stadsplein vind je allerlei leuke kramen met duurzame producten uit de winkels van Stad.nl. Als je hierop doorklikt krijg je een overzicht van alle duurzame producten die in Stad.nl te vinden zijn.

Online Lente magazine

Voor nog meer inspiratie heeft Stad.nl een primeur: de eerste uitgave van een online glossy StadsZine. Het is een magazine vol unieke producten, video’s, DIY’s en verhalen van de winkeliers van Stad.nl. Een uitgelezen kans om het mooie en unieke aanbod van de winkels in Stad.nl eens goed te bekijken! Het magazine zal voortaan vier keer per jaar, bij de start van de seizoenen, verschijnen.

2015_04_02_lentefair_liggend (1)

Vorig artikelHet geboortekaartje van Fee!
Volgend artikelWaarom het fijn is als de kraamtijd voorbij is
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in