Het laatste nieuws over de iPhone 8

Niet iedereen die hier meeleest is misschien Apple fan, maar Maik en ik zijn dat wel. Als er dus weer een keynote van Apple is, zitten wij live voor de buis. Afgelopen keer werd daar bekend gemaakt dat de iPhone X er aan komt en dat de iPhone 8 de opvolger is van de iPhone 7. De iPhone X is natuurlijk een prachtig toestel, maar nogal flink boven ons budget. De iPhone 8 is beter te doen qua prijs en dus besloot ik me er eens goed in te verdiepen.

Het laatste nieuws over de iPhone 8

Wat is er nu precies veranderd ten opzichte van de iPhone 7? Aan het design niet zo heel veel, maar van binnen is de iPhone 8 welk flink verbeterd. Om te beginnen is het scherm iets beter geworden. Er is een nieuwe techniek gebruikt, waardoor de kleuren meer natuurgetrouw zijn. Verder heeft de iPhone 8 een glazen achterkant, waardoor deze geschikt is voor draadloos opladen. Daarvoor moet je hem wel op een soort matje leggen dat verbonden is met een stopcontact. Een voordeel is wel, dat je nu kunt opladen en tegelijk muziek kunt luisteren. Verder heb ik altijd ruzie met de snoertjes, die gaan vaak na verloop van tijd stuk. Dat zal dus nu verleden tijd zijn.

Sneller en betere camera

Naast het draadloos opladen en het verbeterde scherm, is de iPhone 8 maarliefst 30% sneller dan de iPhone 7. Dat werkt natuurlijk veel gemakkelijker. Tot slot zit er ook een veel betere camera in de iPhone 8. Deze heeft 12 megapixels en vangt 83% meer licht. Daarnaast schijnt de camera ook minder accu te verbruiken. Dat scheelt weer een keertje extra opladen. Een mooi hoesje is ook al verkrijgbaar!

Praktische informatie

Tot slot nog wat praktische informatie over de iPhone 8. Deze telefoon is verkrijgbaar vanaf 22 september 2017. Hij is beschikbaar in 3 kleuren, te weten goud, zilver en spacegrijs. Je kunt kiezen uit 64 GB of 256 GB (ik zou altijd voor 256 kiezen vanwege de grote hoeveelheid foto’s die ik bewaar op mijn smartphone). De prijs is los vanaf €809, met abonnement ben je vaak goedkoper uit.

Waar ga jij voor? De iPhone 8, de iPhone X of houd je gewoon je huidige toestel voorlopig nog? De echte fans stonden al in de rij!

Vorig artikelKamperen in de nazomer
Volgend artikelHet gemak van ‘online’ voor ouderen
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

  1. Na jaren van top dienst heb ik mijn oude iPhone 4 voor deze nieuwe iPhone 8 ingeruild een…het was wel de prijs waard! 🙂 Lange leven aan Apple!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in