Le Muguet

bird-petra-boaseIk ontmoette Femke van Le Muguet op een mooie dag op een voorjaarsfair, waar zij met haar webshop stond. Ik viel meteen voor de rompertjes van Petra Boase. Wat een leuke, hippe afbeeldingen! Helemaal goed voor de warme zomerse dagen, waarop je kindje slechts gekleed gaat in een rompertje. Zeker weten dat je veel complimenten van andere papa’s en mama’s zult krijgen! Je koopt ze dus in de webshop van Le Muguet, waar je overigens nog veel meer hippe baby- en kinderspulletjes kunt vinden. Femke begon namelijk in 2007 met het ontwerpen en maken van kinderartikelen. Boxkleden, speelkussens en opbergzakken in vier verschillende lijnen. Daarnaast verkoopt ze ook rammelaars, knuffels, omslagdoeken, slabbeltjes en dekbedhoezen. Dus als je, naast die hippe rompertjes die je natuurlijk gewoon moèt hebben ook nog op zoek was naar originele andere kidsstuff, dan heb je alle reden om eens goed in de webshop van Le Muguet rond te snuffelen!

boxkleedlemuguet

En hoera, Hip & Hot lezers krijgen korting bij Le Muguet! Als je de kortingscode hipenhot invult krijg je tot 21 juli 2009 10% korting op ALLES. Dus ook die hippe rompertjes… Gauw shoppen, want die zijn een echte must-have!

lemuguet-sfeerfoto

Vorig artikelYunginz
Volgend artikelMinimio
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

  1. He wat jammer zeg. Ik dacht meteen he ik mis nog leuke rompertjes voor mijn dochter! Dat plaatje van die vogel vind ik echt heel leuk. En inderdaad wat jij zegt, met dit mooie weer hebben ze niet echt veel meer aan. Maar op de site staan alleen rompers met lange mouwen…

    Groetjes,
    Danielle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in