Hippe tuinstoelen voor een lange zomer

Hippe tuinstoelen voor een lange zomerIk weet niet hoe het met jullie zit, maar nu februari in zicht is kom ik langzaam in de voorjaarsmodus. Natuurlijk weet ik dat het nog even duurt, maar als ik kijk naar hoe snel de maand januari voorbij ging, heb ik goede hoop. Nog even 4 weken bikkelen en het is maart. In maart heb je soms al hele mooie dagen, denk aan vorig jaar toen we tijdens de lockdown gewoon heerlijk in de tuin konden zitten. Tijd dus voor hippe tuinstoelen voor een lange zomer.

Hippe tuinstoelen voor een lange zomer

Hoewel de tuin er op dit moment nog troosteloos uit ziet, slaat mijn fantasie aardig op hol. Ik heb al precies een beeld van hoe het gaat worden in het voorjaar en de zomer. Onze clematis die in mei weer volop in bloei gaat staan en nu nòg een groter deel van de schutting beslaat dan vorig jaar. De kamperfoelie die prachtige bloemen gaat geven, de hortensia’s en nog veel meer kleurrijke planten en bloemen in de tuin. Het gras moet wel even een opknapbeurt krijgen, want dat is nog één grote modderpoel, maar ik weet dat het goed komt. Alleen nog een paar hippe tuinstoelen dus. 

Hippe tuinstoelen voor een lange zomer sfeerbeeld

Verkleuren van tuinstoelen

De fout die ik ieder jaar opnieuw maak is dat ik de tuinstoelen niet binnen zet in de winter. Heel dom, want door het grauwe weer, de vele regen en de kou gaan de stoelen altijd verkleuren. Ze worden groen, grijs en vies. Een deel krijg je wel schoon met de hogedrukspuit, maar helaas worden ze nooit zo mooi als wanneer je ze op tijd zou binnen zetten. Ieder jaar neem ik het me weer voor, en ieder jaar gaat het mis… 

Gele tuinstoel karweizwarte tuinstoel eettafel karwei

 

 

 

 

 

Nieuwe stoelen voor in de tuin

Aan de andere kant is het natuurlijk wel weer leuk dat je dan elk jaar iets nieuws kan kopen. Er zijn steeds nieuwe trends en daar kun je dan mooi in mee gaan. Zo in februari beginnen de winkels al leuke plaatjes te delen van nieuwe producten die ze in het assortiment opnemen en sfeerbeelden te laten zien van hoe jouw tuin er uit zou kunnen zien met die nieuwe hippe tuinstoelen die je ongetwijfeld, net als ik, nodig hebt. En zoniet, dan toch 😉

ligstoel karwei tuintuinstoel hangstoel karwei

Uitkijken naar de zomer

Karwei heeft al heel wat leuke modellen online staan. Een toffe hangstoel, een heerlijke ligstoel, hippe gekleurde stoeltjes voor aan de eettafel (ik ga denk ik voor de gele, wij hebben dus echt nieuwe nodig), van die leuke draadstoelen en nog veel meer! Terwijl ik er zo over praat, ga ik steeds meer uitkijken naar de zomer. Zin in!

draadstoel voor in de tuin k

 

Vorig artikelWaarom zou je een gietvloer kiezen?
Volgend artikelGeld verdienen met cryptocurrency
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in