Leuke cadeaus voor een koffieliefhebber: dit kun je geven!

lavendel koffieAls je iemand een cadeau wilt geven, is het mooi om iets persoonlijks te kiezen. Daar is de ontvanger van het cadeau immers echt blij mee! Van een hobby tot een favoriet drankje: je kunt het presentje maar beter zo persoonlijk mogelijk maken. Ben je op zoek naar cadeaus voor een koffieliefhebber? Er is veel om uit te kiezen. Dit zijn onze tips!

Koffie cadeau doen

Allereerst kun je natuurlijk koffie cadeau doen! Houd wel in gedachten dat iedereen weer andere koffievoorkeuren heeft, waar je maar beter rekening mee kunt houden. Weet je bijvoorbeeld of de koffieliefhebber het liefst espresso drinkt, of juist filterkoffie? Hier kun je de keuze op afstemmen. Of misschien weet je zelfs wel het favoriete merk van degene aan wie je het cadeau wilt geven. Zo maak je waarschijnlijk nog een betere keuze! Er zijn veel kwalitatieve koffiemerken om uit te kiezen, zoals illy. Deze koffie komt ook nog eens in een mooie pot voor het bewaren, wat het een perfect cadeau maakt.

Koffieapparaat geven

Wil je echt uitpakken met het cadeau? Dan is het een optie om een koffieapparaat te geven. Dit is natuurlijk niet zomaar iets: doe dit cadeau als je een bijzondere band hebt, of als het om een belangrijke viering gaat. Aangezien het zo’n groot cadeau is, kun je ook maar beter zeker zijn van het type koffiezetapparaat dat de ontvanger graag zou willen hebben. Probeer hierachter te komen of vraag er simpelweg naar. Zo zit er al veel verschil tussen een handmatige machine of juist een volautomaat. En is een filterkoffieapparaat een ander apparaat dan een espressomachine. Dan zijn er nog de extra’s, zoals een ingebouwde melkopschuimer. Er zijn veel type koffiezetapparaten te vinden, wat het zo belangrijk maakt om de juiste, passende keuze te maken.

Mooie koffiemokken

Koffie wordt uiteraard gedronken uit bekers of mokken! Dit is altijd een goed cadeau: mooie mokken om koffie uit te drinken. Let met name op de grootte van de bekers. Voor espresso is er immers maar een klein kopje nodig, maar voor koffie met melk juist weer een grotere beker. Let verder op het design van de kopjes. Van een retro look tot juist een hypermoderne stijl: ook hier is er weer veel om uit te kiezen. Jij kent de stijl van de ontvanger het best, dus baseer hier je keuze op.

Beker voor koffie onderweg

Koffie wordt ook vaak meegenomen onderweg! In de auto, in de trein of bij een wandeling: het is handig om een goede thermosfles of een to go beker te hebben. Dit is tevens een leuk cadeautje! Ga bijvoorbeeld voor een thermosfles in een vrolijke kleur, zodat het extra leuk is om dit presentje te geven. De koffieliefhebber heeft zo de luxe om niet alleen thuis van koffie te genieten, maar ook onderweg.

hk living mok en chocola

Vorig artikelZo zorg je dat je gezin verder kan als je overlijdt
Volgend artikel5x de leukste culinaire cadeaus voor onder de kerstboom
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in